За півтори-два тижні жителі Вінниці зможуть скористатись унікальним сервісом, який дозволить оформити субсидію через інтернет. Міністерство соціальної політики одним з перших публічно підтримало проект iGov на національному рівні, відтепер на сайті https://igov.org.ua/ можна оформити субсидію просто не встаючи iз-за комп'ютера.

«Сьогодні ми оголошуємо, що ми завершили всі технічні доопрацювання і запускаємо оформлення субсидій через iGov на всю Україну! Раніше ця послуга була доступна тільки в Дніпропетровській області та ще кількох містах»,– повідомив ІТ-директор ПриватБанку та координатор iGov Дмитро Дубілет.

Це означає, що вінничани зможуть подавати заявки на субсидії та гарантовано отримають по них офіційну відповідь протягом 1-2 тижнів і для цього не потрібно відвідувати Прозорих офісів.

«Держава запустила крутий сервіс, не витративши на це ні копійки бюджетних або грантових коштів. Сподіваємось, що найближчим часом ми запустимо на всю країну і решта послуг міністерства соціальної політики, які були раніше запущені в Дніпропетровську», – відмітив Дмитро Дубілет.

Запуск цього проекту – лише початок. Попереду кропітка робота “на місцях”, підготовка на навчання урядовців. Відмітимо, що допомогти може кожен, достатньо зареєструватись на порталі держпослуг та стати волонтером iGov.

Це допоможе безлічі сімей, що користаються послугами соціальної допомоги, заощадити час та максимально легко задовільнити усі потреби.



Переглядів: 3580
Поширень: 0