Підтримка талановитої та обдарованої молоді давно стала доброю традицією для ПАТ "Страхова компанія"МІСТО". 

13-14 листопада вже вчетверте у ВНТУ локальний осередок Ради студентів технічних університетів Європи – BEST Vinnytsia проводив найбільше щорічне змагання в галузі інформаційних технологій – IT-Revolution. Одним із партнерів цих незвичайних та надцікавих змагань стала СК "МІСТО".

Захід традиційно проводиться у форматі хакатона, тобто команди мають на виконання завдань 24 години. Даний час учасники розподіляли самостійно, на власний розсуд, та як тільки він сплинув, вони повинні були представити «плоди» своєї праці суддям у вигляді презентації.

Учасники хакатону змагалися в таких 5 категоріях: Desktop Application, Mobile Application, Web, 2D graphics, 3D graphics. Змагатися можна як індивідуально, так і командою. Для категорій Desktop, Mobile, Web – від 1 до 4 людей, 2D і 3D – 1-2 людини.

ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” завжди підтримує юних і талановитих

Для того щоб стати частиною цього незабутнього дійства, потрібно було зареєструвати свою команду, прихопити з собою натхнення та попрацювати як слід.

Переможці конкурсу були нагороджені цінними призами та офіційними грамотами.

Цього року IT-Revolution випав на містичний день – п’ятницю 13. Поширена прикмета, за якою в такий день слід бути особливо готовим до неприємностей і остерігатися невдач не вплинула на учасників змагань і зовсім їм не завадила.Хакатон IT-Revolution 2015 відбувався за підтримки одного з провідних сервіс-провайдерів на світовому ринку електронної комерції - Astound Commerce; багатонаціональної корпорації комп'ютерних технологій із всесвітнім продажем, що є найбільшою у світі компанією–виробником програмного забезпечення – Microsoft; та що особливо приємно, страхової компанії "Місто".


Переглядів: 2560
Поширень: 0