12 грудня 2015 року відбулося відкриття першої лінії Sun House за адресою м. Вінниця. вул. Сонячна. Компанія забудовника Sun House урочисто привітала жителів котеджного містечка, організували  свято: фуршет і подарунки.

У трьох із шести будинків уже проживають щасливі мешканці котеджного містечка. Вони можуть сповна відчути усі переваги цього комплексу та поділитися враженнями з майбутніми сусідами. Це насамперед вдале місце розташування, адже зупинка міського транспорту на відстані приблизно 300 м. Поруч садиба, яка надасть можливість мешканцям більше часу проводити в гармонії з природою. Інші мешканці трьох будиночків працюють над внутрішнім декором, затишком своєї оселі. Не дивлячись на будівництво, яке ведеться поруч (друга лінія Таун Хаусів), мешканці заселених будинків задоволені своїм житлом. Із великим захопленням розпочинають свій день із філіжанки запашної кави на балконі. І хоча ще не завершено будівництво всього котеджного містечка, та ми впевнені, що після повної забудови це буде найкраще місце для проживання всією сім’єю.

Відкриття першої лінії Sun House

Сусіди в Sun House відокремлені один від одного парканчиком, але невисоким, по-європейськи. Створюючи відчуття приватності, він дозволяє спілкуватися і дружити, а дітям - разом проводити час.

Для практичності комплекс Sun House підключений до центральних міських комунікацій: каналізації, водопроводу, газу, електрики. Телебачення та інтернет - всі ці блага цивілізації доступні.

Тим, хто хоче відпочити від шуму і шаленого темпу життя великого міста, безумовно до душі присадибна ділянка, яку можна буде облаштувати за власним бажанням. На задньому дворику матимете, в екологічно чистій зоні можливість поставити альтанку, дитячий майданчик.

Відкриття першої лінії Sun House

Ми допоможемо створити ваше життя яскравим та сонячним!

(096) 699-39-01

sunhouse.vn.ua



Переглядів: 1015
Поширень: 0