Напередодні дня Святого Миколая, 18 грудня працівники компанії «Київстар» завітали із подарунками до Вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки. Діткам подарували іграшки, солодощі а також провели майстер клас по виготовленню солодкого Миколая із мастиіки.

Для своїх гостей діти підготували святковий концерт. Малюки співали, танцювали і ділилися секретами хто ж які бажання написав Святому Миколаю. Хтось хотів рижого котика, хтось солодощі і іграшки, а хтось здоров’я. Тож, аби малюки вірили у дива компанія «Київстар» спробувала виконати частину дитячих бажань.

-  Ми із «Київстар» сміло можна сказати справжні друзі, адже вони не лише приходять до нас на Святого Миколай а й у такі дні. Наприклад, весною приходять і проводять з нами суботники, приносять і садять квіти, дерева. А на різдвяні свята ми йдемо до них колядувати, щедрувати. У нас тандем партнерства, - розповідає головний лікар Вінницького обласного спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки Надія Андрієвська, -  Наші діти дуже позитивні і хороші, від них можна збагатися духовно, морально і отримати колосальний заряд енергії.

«Київстар» привітав особливих малюків із Святим Миколаєм

На свято до малюків завітало безліч гостей із різними подарунками. Діти раділи солодащам, іграшкам і мандаринам. А коли пішли на майстер клас  відразу ж вирішли спробувати  на смак з чого ж це будуть робити солодкого Миколая. Хтось зробив солодку статуетку сам, комусь допомогли дорослі але солодкими іграшками залишилися задоволені усі.  Дорослі ж отримали море позитиву від спілкування з осбливою малечею.

-   Ми уже традиційно приходимо у будинок дитини із різними подарунка. Нам приємно сюди приходити спілкуватися із дітками, дивитися як підросли дерева які ми посадили. Я у захваті роботи колективу закладу які вкладають  у свою працю душу і багато сил, - каже головний інженер технічного відділу «Київстар» Володимир Москалюк. -  Минулого  року усі листи які писали ці дітки Святому Миколаю потрапили до нас і ми купили їм те чого вони хотіли.

«Київстар» привітав особливих малюків із Святим Миколаєм

Компанія «Київстар» систематично допомагає дітям-сиротам та опікується багатьма дитячими будинками. Із 2004 року співробітники «Київстар»  щороку піклуються проте, аби близько 3000 хлопчиків та дівчат із підшефних дитячих будинків по всій Україні отримали подарунки перед новорічними святами. Так, для дітей в інтернатах компанія разом із співробітниками передає розвиваючі ігри, спортивне спорядження, іграшки, одяг та все найнеобхідніше. 



Переглядів: 3171
Поширень: 0