Хронічний тонзиліт і аденоїди - на слуху майже у всіх сімей, де є діти не залежно від віку і пори року. Батьки завжди шукають спосіб полегшити біль в горлі у своїх дітей різними способи - від найпростіших - полоскання, бризкання, розсмоктування пігулок, до найрадикальніших - хірургічного втручання. Єдине, що об'єднує всі ці способи «лікування», так це їх неефективність, а в окремих випадках і пряма шкода здоров'ю.

Діти із захворюваннями верхніх дихальних шляхів: хронічними тонзилітами, аденоїдитами, ринітами, фарингітами мають знижений імунітет, а мигдалини і аденоїди, покликані стояти на сторожі інфекцій, самі стають їх причиною.

Наслідки таких хвороб для здоров'я дітей досить катастрофічні: це і часті простудні, вірусні захворювання, що не дозволяють малюкам відвідувати дитячі садки і школи, це і карієс зубів, який, всупереч існуючій думці, виникає не від цукерок, а від стафілококової і стрептококової інфекцій, що знаходиться в хворих мигдалинах і аденоїдах. У більш дорослому віці хворі мигдалини ведуть до ревмокардитів, артритів, хвороб, серця, нирок і репродуктивної системи. Майбутні мами повинні обов’язково відвідувати ЛОР - лікаря і в разі виявлення хронічного тонзиліту необхідно пройти курс безопераційного лікування даного захворювання!

Існуючі методи лікування у вигляді оббризкування мигдалин різними розчинами і аерозолями, а також пігулки для розсмоктування з протимікробною і антисептичною дією не ефективні, оскільки не проникають глибоко в тканини мигдалин і не лікують їх з середини, а лише тимчасово знімають симптоми хвороби.

Прийом антибіотиків згубно впливає на кишкову мікрофлору дитячого організму і дає додаткове навантаження на печінку і підшлункову залозу. Ну, а видалення мигдалин, лише призводить до зниження місцевого та загального імунітету. Операція допустима лише в крайніх випадках, коли вражені мигдалики призводять до ускладнень з боку органів та систем . Дуже часто операційне видалення не приносить очікуваного ефекту: посилюється імунодефіцит, з'являється післяопераційний ларинготрахеїт, бронхіт і т.д.

Безопераційне лікування хронічного тонзиліту і аденоїдиту можливе вже і у Вінниці в медичному центрі «Оксфорд Медікал».Тут використовується авторська методика лікаря Ткачука Ю.М., ефективність якої підтверджена двадцятирічним досвідом її застосування. Схема проста: в крипти лакун мигдалин багаторазово вводиться унікальний цілющий фіто бальзам, який виготовляється з натуральних компонентів, клінічно випробуваний і дозволений до застосування в лікувальній практиці. Фітобальзам володіє високою здатністю глибоко проникати в мигдалини і діє як антисептик, пригнічуючи ріст патогенної мікрофлори і сприяючи якнайшвидшому відновленню мигдалин. Курс лікування складається з не менше 20 сеансів, які потрібно робити по призначеній лікарем схемі. Процедура безболісна, її витримують навіть трирічні малюки. При регулярному відвідуванні лікаря і виконанні всіх його призначень повне одужання настає в 99,8% випадків. Таких результатів ніяка операція гарантувати не може.

Безопераційне лікування тонзиліту і аденоїдиту

Безопераційне лікування хронічного тонзиліту і аденоїдиту дозволить вам:

  • зберегти важливий орган і його функції в повному обсязі, необхідний для подальшого життя;
  • уникнути ускладнень, які можуть виникнути при хірургічному втручанні (кровотечі, наслідки наркозу, післяопераційний стрес і т.д.);
  • уникнути застосування антибіотиків (запобігаючи, таким чином, розвиток алергічних реакцій);
  • забути про прийом гормональних препаратів.

Записуйтесь на прийом до ЛОР- лікаря за телефоном 677-000 і забудьте про хворе горло.

(0432) 677-000 або
068-271-21-21
073-271-21-21

Детальніше про процедуру ТУТ



Переглядів: 10147
Поширень: 0