17–20 лютого 2016 року за підтримки Ліги страхових організацій України відбулася XII МІЖНАРОДНА КАРПАТСЬКА СТРАХОВА КОНФЕРЕНЦІЯ.

Організатором конференції виступили Центр бізнес-стратегій «Перспектива» та Ліга страхових організацій України.

ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” представляв Голова правління ПАТ “СК “МІСТО” Олексій Поплавський.

Конференція відбулася за широкої участі представників законодавчої та виконавчої влади,  тому всі пропозиції, що мали місце під час обговорення, знайшли відображення не лише в підсумковій Резолюції, а й в проектах відповідних нормативно-правових актів.

До участі в Конференції буди запрошені відомі фахівці в галузі економіки та фінансів, представники законодавчої та виконавчої влади, вітчизняні та міжнародні експерти, науковці, і представники фінансового сектору України та інших країн.

Оргкомітет доклав належних зусиль до того, щоб ХІІ Міжнародна Карпатська страхова конференція підтвердила традиційний статус авторитетного, міжгалузевого, висококомпетентного зібрання фахівців-практиків.

KMBS IDEA DAYS

 Керівники ПАТ “СК “МІСТО” гідно представляють компанію на міжнародному рівні 17–20 лютого 2016 року за підтримки Ліги страхових організацій України відбулася XII МІЖНАРОДНА КАРПАТСЬКА СТРАХОВА КОНФЕРЕНЦІЯ. Організатором конференції виступили Центр бізнес-стратегій «Перспектива» та Ліга страхових організацій України. ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” представляв Голова правління ПАТ “СК “МІСТО” Олексій Поплавський. Конференція відбулася за широкої участі представників законодавчої та виконавчої влади,  тому всі пропозиції, що мали місце під час обговорення, знайшли відображення не лише в підсумковій Резолюції, а й в проектах відповідних нормативно-правових актів. До участі в Конференції буди запрошені відомі фахівці в галузі економіки та фінансів, представники законодавчої та виконавчої влади, вітчизняні та міжнародні експерти, науковці, і представники фінансового сектору України та інших країн. Оргкомітет доклав належних зусиль до того, щоб ХІІ Міжнародна Карпатська страхова конференція підтвердила традиційний статус авторитетного, міжгалузевого, висококомпетентного зібрання фахівців-практиків.  KMBS IDEA DAYS  Фахівці ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” постійно шукають шляхи професійного та особистого розвитку, відчуваючи потребу в якісних змінах та замислюються над отриманням системної бізнес-освіти. 17 лютого в Києво-Могилянський Академії відбувся тренінг ДНК ЛІДЕРСТВА: КОРПОРАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ПОБУДОВИ СИСТЕМИ, який відвідав заступник Голови правління ПАТ “СК “МІСТО” Юрій Краківський. На IDEA-події розглядалися такі питання: •	Ідея та цінності - як їх "зашити" в ДНК компанії? •	Як побудувати систему, яка б мультиплікувала ідеї лідера?

Фахівці ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” постійно шукають шляхи професійного та особистого розвитку, відчуваючи потребу в якісних змінах та замислюються над отриманням системної бізнес-освіти.

17 лютого в Києво-Могилянський Академії відбувся тренінг ДНК ЛІДЕРСТВА: КОРПОРАТИВНИЙ ПІДХІД ДО ПОБУДОВИ СИСТЕМИ, який відвідав заступник Голови правління ПАТ “СК “МІСТО” Юрій Краківський. На IDEA-події розглядалися такі питання:

  • Ідея та цінності - як їх "зашити" в ДНК компанії?
  • Як побудувати систему, яка б мультиплікувала ідеї лідера?


Переглядів: 2513
Поширень: 0