ПАТ “Страхова компанія “МІСТО” запроваджує акцію “Басейн для вагітних” і “Плавати раніше, ніж ходити”. При купівлі розширених програм страхування вагітності та пологів пропонується сертифікат на пробне заняття у басейні для вагітних і для немовлят у спортивному комплексі «МАЯК». Акція діятиме до першого квітня.

Як зазначила начальник відділу особистого страхування ПАТ “СК “МІСТО” Олена Войцехівська, плавання надзвичайно корисне для майбутніх мам. Вагітні, особливо на пізніх термінах, у воді знаходять колишню легкість, немов потрапляють в невагомість, м'язи у воді тягнуться легше, вода знімає напругу і втому.

Пірнання допомагає майбутньій матері навчитися ритмічно затримувати подих,  а вже про важливість правильного дихання в пологах говорити зайве. У воді зручно проводити тренування напруги-розслаблення - своєрідну репетицію родових сутичок. Це дуже стане в нагоді - адже під час пологів думати і згадувати буде ніколи. Коли мама, поринаючи, затримує подих, для маляти це своєрідне тренування перед тією кисневою недостатністю, яку йому доведеться випробувати при народженні. Так що заняття плаванням - прекрасна підготовка до пологів і для малюка.

Що стосується немовлят, то плавання надзвичайне корисне для дитини. Адже воно зміцнює опорно-руховий апарат, розвиває моторику та координацію дитини


Переглядів: 5046
Поширень: 0