Весна – час оновлення і час куштувати щось нове! «Вінницькі кренделі» пропонують одразу кілька новинок для тих, хто любить дегустувати щодня щось нове і смачненьке. Відтепер ви можете посмакувати ще двома новими смаками та спробувати новинку – солодкі пончики. Нові смаки, нові форми, нові враження – скуштуйте лише раз і будете повертатись знову і знову за ароматними теплими смаколиками.

Новий крендель «Італійські трави» – це пікантна суміш ароматних трав та прянощів, що додає нового неповторного відтінку смаку класичному кренделю. Солені палички – це просто джгути тіста посипані крупними кристалами солі, ця новинка чудово смакуватиме до пива. Звичні смаки – з кунжутом, із зернятами, з маком та з корицею завжди в асортименті!

Новинка сезону – пончики. Круглі, теплі, пухкі, щойно з печі пончики, покривають солодкою глазур’ю на вибір: шоколад, карамель, полуниця. Втриматись перед ароматною солодкою спокусою неможливо! Смачні пундики щезають в роті миттєво і лишається тільки «дірка з бублика». Тож поспішайте куштувати!

«Вінницькі кренделі» презентують новинки!

Нагадаю, кренделі виготовляють за класичною рецептурою: дріжджове тісто розкатують, ділять на частини, утворюють джгути, які потім завивають у знайому форму. Особливий блиск смачні завиванці отримують завдяки зануренню перед випічкою у содовий розчин. Печуть фірмові кренделі у приватній пекарні зі скляними стінами, що розташована на Привокзальній, 1 (зупинка транспорту). А на День Європи «Вінницькими кренделями» можна буде поласувати просто в центрі міста, кращі смаки будуть представлені в рамках фестивалю вуличної їжі.

12 годин на добу, без перерв та вихідних, семеро спеціалістів випікають для вас смакоту. М’які всередині та з глянцевою хрумкою шкоринкою зверху, кренделі подобаються всім, і малим, і дорослим. Спробуйте і повертайтесь за свіжими щодня!



Переглядів: 3639
Поширень: 0