У Вінниці з’явиться новий житловий комплекс АВАЛОН 5.  Європейський архітектурний формат, усі принади сучасного комфорту і при цьому  - затишок та спокій… І все це  майже в самому центрі міста збудує львівська девелоперська  компанія АВАЛОН Інк.   

«Мета нашої будівельної компанії – втілення у реальність мрії українців  про комфортне житло, затишне для кожного члена родини.  У Львові ми успішно будуємо  чотири житлові комплекси. Повірте, львів’янам, жителям одного з найкрасивіших міст України, догодити не просто, але, здається, нам це вдалося, - посміхається маркетолог компанії АВАЛОН Iнк., Юлія Домаєва.

Сумніватися  не доводиться, минулого року житловий комплекс Avalon Garden у Львові, за висновками некомерційного проекту «Ревізор новобудов», було визнано однією з  найкращих новобудов України. Оцінювалися всі житлові комплекси за такими важливими та серйозними  критеріями: наскільки комфортні квартири для життя; фінансова привабливість, відповідність якості; розташування комплексу та його інфраструктура.

Для вінничан збудують «АВАЛОН 5»– комфортний та сучасний житловий комплекс

До речі, житловий комплекс АВАЛОН 5 у Вінниці, 5-й за ліком будівельний об’єкт, буде певною мірою нагадувати саме львівський Avalon Garden.

Яким буде АВАЛОН 5  у Вінниці?

Житловий комплекс АВАЛОН 5,  виросте майже у центрі Вінниці – на території між вулицями Шевченко, Константиновича та Трамвайною (колишньою Революційною). На громадському транспорті від АВАЛОН 5 до майдану Незалежності – не більше 10-ти хвилин.  Важливо, що всі необхідні для зручного та повноцінного проживання об’єкти будуть доступні для майбутніх власників нових квартир: поблизу– магазини, школа, Палац дітей та юнацтва, вищі навчальні закладі та банківські відділення.  Неподалік – лісова зона та Центральний парк.

Для вінничан збудують «АВАЛОН 5»– комфортний та сучасний житловий комплекс

-          ЖК АВАЛОН 5 складатиметься із 14-ти секцій, загалом, це близько 700 квартир,  - каже головний архітектор компанії Авалон Інк., Дмитро Ярема -  Ми не будуємо хмарочосів, адже вже доведено, що жити на величезній висоті – не дуже й зручно.  Формат секцій АВАЛОН 5 – винятково сучасно-європейський. За прикладом новобудов Барселони та Варшави, більшість секцій матиме 8 та 9 поверхів, найвищий поверх  – дев’ятий.  Саме це дозволяє нашим будівельникам не  використовувати  дещо штучний монолітобетон,  наш матеріал – це екологічна  цегла, перевірена віками. Усі квартири матимуть індивідуальне опалення енергоефективне та економне. До слова, всі секції комплексу будуть обладнані сучасними ліфтами. При розробці проекту компанією було зроблено акцент, у першу чергу,  на зручності для проживання мешканців. Внутрішній двір АВАЛОН 5 ніяким чином не нагадуватиме колодязь, навпаки, це буде доволі відкритий простір із зоною відпочинку в затінку дерев,  дитячими та спортивними майданчиками. Для власників автомобілів передбачено підземний паркінг – безпечний та доступний. На першому поверсі у всіх чотирнадцятьох секціях будуть нежитлові приміщення, але при цьому корисні для мешканців: продуктові магазини, аптеки, СПА-салони, магазини техніки, кав’ярні тощо.

Для вінничан збудують «АВАЛОН 5»– комфортний та сучасний житловий комплекс

За словами  фахівців компанії АВАЛОН Інк., на території житлового комплексу у Вінниці будуть окремо збудовані приміщення дитячого садочку та спортивний зал.  Тож повноцінне життя для активних молодих людей чи батьків із дітьми, які оберуть собі затишну квартиру в АВАЛОН 5, буде забезпечено.

Для вінничан збудують «АВАЛОН 5»– комфортний та сучасний житловий комплекс

Як стати власником  квартири в  ЖК « АВАЛОН 5»?

Житловий комплекс АВАЛОН 5 у Вінниці компанія планує побудувати за два роки.  А  майбутнім мешканцям уже  варто знати:

  • Поверх та  кількість кімнат можна вибрати на власний розсуд (приміром, якщо три кімнати для вас замало, можна придбати та об’єднати дві чи більше квартир);
  • У компанії АВАЛОН 5 працює відділ кваліфікованих дизайнерів, які, за бажанням мешканців, спланують простір квартири та оформлять її, враховуючи смаки та всі творчі забаганки новоселів;
  • Додаткове обладнання помешкань, чи інші потреби нових мешканців також буде реалізовано.

Для вінничан збудують «АВАЛОН 5»– комфортний та сучасний житловий комплекс

«Ми будуємо для українців не просто квартири, а європейський комфорт» - це один із головних принципів компанії АВАЛОН Інк.. Відповідно, і підхід  до кожного клієнта у компанії – гнучкий та європейський. Приміром, консультаційний центр обіцяє здивувати усіх, хто хоче придбати житло в ЖК «АВАЛОН 5», приємним поєднанням понять «внесок» та «якість».  

Детальнішу інформацію про житловий комплекс АВАЛОН 5 можна отримати за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 23 Б, ТЦ «Феріде Плаза»,  2-й поверх та за телефонами +38(096)77 86 555; +38(063)77 60 555.

Декларація серії ВН 030160890840 видана Департаментом Державної Архітектурно-Будівельної інспекції у Вінницькій області від 29.03.2016



Переглядів: 10548
Поширень: 0