В рамках програми розвитку міжнародного повітряного сполучення з регіонів України авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» продовжує розширювати маршрутну мережу з аеропорту Вінниці. Так, додатково до рейсів до Тель-Авіва, в літньому сезоні перевізник виконуватиме прямі регулярні рейси з Вінниці до Варшави.

З 26 червня 2016 року нові рейси МАУ виконуватимуться на сучасних літаках «Боїнг 737» та «Ембрайєр 190» з двома класами обслуговування (бізнес і економічним) двічі на тиждень.

Розклад рейсів:

№ рейсу
Напрямок
Дні
Виліт*
Приліт*
PS583
Вінниця – Варшава
1...5..
01:00
01:30
PS584
Варшава – Вінниця
...4..7
21:30
23:50

*Час місцевий

«МАУ планомірно реалізує масштабну програму прямих міжнародних рейсів з регіонів України, розширюючи, таким чином, можливість комбінувати прямі рейси з транзитними через Київ та обирати найбільш прийнятний варіант подорожі, – зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ. – Так, якщо минулого року ми запропонували пасажирам низку прямих міжнародних рейсів зі Львова, Харкова та Одеси, у 2016-му перелік пунктів відправлення зросте – до програми включено аеропорти Івано-Франківська та Вінниці, з яких у літній сезон буде відкрито кілька абсолютно нових для МАУ рейсів. Починаючи польоти з Вінниці, авіакомпанія прагне забезпечити прямими рейсами за найбільш затребуваними напрямами мешканців не лише жителів міста, а й Вінницької, Житомирської, Хмельницької, Чернівецької та Кіровоградської областей. Ми впевнені, що мандрівники з Центральної України давно чекали на подібну пропозицію, а тому нові напрямки користуватимуться стабільним попитом».

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків складає: з Вінниці від 3534 гривень (ціна може змінюватися залежно від коливань курсу гривні до долару США), з Варшави – від 98 Євро.

Квитки на рейси МАУ можна придбати на сайті www.flyuia.com, через Контактний центр за телефоном +380445815050 або 566 (з мобільних телефонів в Україні), або в офісах уповноважених агентств авіакомпанії МАУ.

Докладну інформацію про авіакомпанію МАУ можна отримати на сайті www.flyuia.com



Переглядів: 8174
Поширень: 0