«Живіть сьогоднішнім днем і не відкладайте щастя на завтра чи наступний день. Тому що ви варті найкращого тут і зараз»!

                                                                                                     PARK TOWER

Одна з найсерйозніших проблем ранку, з якою щоденно, один на один, воює кожен міський житель - як прокинутися бадьорим та повним сил.

Ось з чого, зазвичай, починається кожен новий день: хтось витрачає мало не цілу годину на те, щоб відвоювати для сну ще кілька хвилин; хтось поспіхом зривається з ліжка під гудіння надокучливого будильника; хтось прокидається без настрою, адже знає, що буденні клопоти розпочнуться одразу, щойно він зайде у вітальню. А хтось робить це з відчуттям абсолютного щастя тому, що знає – зовсім скоро він прокидатиметься у новій елітній квартирі «PARK TOWER»! І відбуватиметься це приблизно так:

Хтось прокидається у великій світлій спальні з панорамними вікнами під свою улюблену мелодію, яка автоматично спрацьовує на його новенькому плазмовому телевізорі Ultra HD. Він ще хвилинку слухає мелодію,лежачи в ліжку, і розплановує  новий щасливий день. Потім підводиться з ліжка, дивиться у вікно і бачить, як прокидається його місто. Паркова зона, усім своїм виглядом запрошує його здійснити невелику прогулянку, адже зранку там панує своя невидима магія, яку можуть відчути лише щасливі мешканці «PARK TOWER»… Цей хтось обожнює свій ранок, адже прокидається раніше, знаючи, що це його особистий та особливий резерв дорогоцінного часу. А далі, як зазвичай, ранкові процедури, сніданок, збори на роботу.  Але без зайвої суєти та поспіху, цей хтось контролює свій час та власне життя. Хтось усе робить повільно та у своє задоволення, адже його нове помешкання створює особливу атмосферу, яку так не хочеться покидати. Хтось відчуває себе особливим, бо живе у досконалості. Хтось – щаслива людина! І цим кимось, можете стати, саме ви!

Секрет щасливого життя

А тепер, спробуйте створити у своїй уяві, як виглядає і що собою являє елітний житловий комплекс «PARK TOWER». Отже:

  • Єдиний у м. Вінниця величезний  багатоповерховий будинок із приголомшливим екстер’єром: незрівнянний навісний фасад, архітектурне освітлення, сонячний купол, і вся ця розкіш зведена у самісінькому центрі міста, на вулиці на вул. Магістратська (колишня Першотравнева) перехрестя Пугачева, павпроти центрального парку.
  • Архітектура житлового комплексу являє собою якісні, максимально екологічні, будівельні матеріали та використання найсучасніших технологій у будівництві.
  • Комплекс складається з двох секцій: 6-ти і 16-ти-поверхових будинків.
  • 1-, 2-, 3-, кімнатні квартири як стандартного, так і вільного планування, з броньованими вхідними дверима, металопластиковими вікнами та балконами, двері яких з двохкамерними склопакетами і підвіконнями.
  • Будинок виконаний з монолітного каркасу.
  • Висота стель у кожній квартирї  – 3 метри, що візуально розширює простір.
  • Опалення та гаряче водопостачання новобудови - забезпечує власна газова котельня, що значно зменшить тарифи, порівняно з міськими або індивідуальними. У кожній квартирі уже встановлені лічильники гарячої і холоднох води, електропостачання. Також, ми плануємо створити власну житлово-експлуатаційну контору виключно для мешканців «PARK TOWER»
  • Перший поверх 2-х секцій для комерційного використання: кав`ярня,  супермаркет, стоматологічний центр і, навіть, йога-клуб, для любителів пошуку гармонії думок та тіла. 
  • До власних квартир вас будуть підіймати оригінальні іспанські ліфти, фірми «Євроформат», що діють лише по індивідуальній картковій системі. Якщо ви часто зустрічаєте постійних гостей чи рідних, які не мешкають разом із вами - ми передбачили гостьові картки.

Секрет щасливого життя

  • Під’їзди до будинків автоматизовані та знаходяться під цілодобовою охороною, та відеонаглядом. До речі, під’їзди та холи комплексу являють собою особливе дизайнерське рішення, вони оздоблені декоративною штукатуркою та підвісними стелями, а уся підлога вкрита надійною та ексклюзивною плиткою. 
  • Будинки утеплені по всьому фасаду, а його кімнати берегтимуть тепло у ваших оселях на довгі роки.
  • Підземний паркінг також утеплений і розрахований на 52 місця.
  • На території житлово-офісного комплексу є місця для паркування автомобілей, територія якого огороджена і також знаходиться під цілодобовою охороною.
  • У безпосередній близькості від комплексу розташовані школа та дитячий садок. А чи є сенс розповідати вам про транспортну розв'язку біля будинку, який зведений у самісінькому центрі міста? Мабуть, що ні. Адже тут для вас відкритий маршрут до будь-якого куточка нашого міста. 
  • Сучасний та стильний ландшафт у дворі, якісний та надійний дитячий майданчик,  рекреаційні зони, та запланована зона відпочинку на дахах будинків.

Мабуть, досить уявляти. Настав час до рішучих дій. Не відкладайте щастя на потім. Тому що ви уже варті його. Ви варті того, щоб жити у «PARK TOWER»…

Невдовзі відкриття!

Секрет щасливого життя

ГРАФІК РОБОТИ

Пн-Пт: 9.00-18.00
Сб : 10.00-14.00

АДРЕСА відділу продажів
М. Вінниця, вул. Соборна 95

Е-MAIL
[email protected]

ТЕЛЕФОН
+38 097 739 59 77



Переглядів: 3289
Поширень: 0