Ми знаємо місце, де сонячне проміння віддзеркалюється у ваших очах, де ви - щаслива людина! Знаходиться воно у місті Вінниця на вулиці Сонячній і має назву - Sun House!

Хто з нас не мріяв жити у приватному будинку? У такому будинку, який знаходиться в екологічно чистій зоні, із затишним подвір'ям, об лаштованим для паркування автомобіля, просторою терасою та присадибною ділянкою, де вистачатиме місця для затишної альтанки, дитячого майданчика, ароматних квітів, зеленого газону та інших, викоханих сонцем, насаджень… У такому будинку, до якого хочеться повертатися кожного дня, доглядати його, наповнювати милими речами та удосконалювати кожен квадратний сантиметр своїх володінь. Хочеться проводити вікенди у колі друзів та готувати барбекю на задньому подвірї, а у будні - проводити тихі сімейні вечори, відпочиваючи від міського галасу на природі.   

Ми уже побудували першу лінію таунхаусів, у які заселилися щасливі мешканці. Вони охоче діляться з нами щирими емоціями про своє житло та із нетерпінням чекають на нових сусідів. Хтось уже навіть встиг налаштувати свій побут і повністю віддає себе розміреному та спокійному життю, насолоджуючись атмосферою, сповненою любові та сердечних усмішок. Хтось займається облаштуванням, шукає вдалі дизайнерські рішення і, навіть, черпає натхнення від доброзичливих мешканців сусідніх будинків! Тут панує гармонія у всьому, до чого доторкається серце кожного, хто проживає у Sun House!

На разі будуються друга та третя лінії сонячних будинків, які невдовзі прийматимуть своїх власників! Відкриття другої лінії відбудеться у червні місяці поточного року, а третьої - у вересні.

Життя, налите сонцем…

Таунхауси ідеальні для тих, хто мріє про будинок із високими стелями, затишною мансардою, де так хочеться усамітнитися та солодко відпочити, великими вікнами кольору золотого дубу, дерев’яними сходами та кованими балконами, які кожного ранку,  усім своїм виглядом запрошують вас на горнятко запашної кави. Планування будинку дуже функціональне і дозволяє використовувати із користю кожний квадратний сантиметр. На першому поверсі розміщений великий хол, кухня, санвузол та вітальня. Другий поверх має три затишні спальні із виходом на балкон та санвузол.

Будинки виконані з найкращих будівельних матеріалів, а фасади оздоблені облицювальною цеглою, яка ніби випромінює сонячне тепло та створює гарний настрій навіть у дощову, чи сніжну погоду.

Таунхауси з'єднані між собою боковими стінами. Територія кожного – відокремлена невисоким європейським парканом. Він зберігає приватність вашого життя, та водночас дозволяє спілкуватися з мешканцями сусідніх будинків, а дітям - проводити час разом. Усю територія таунхаусів ми плануємо відгородити та встановити цілодобову охорону.  Для того, щоб ви відчували себе абсолютно захищеними та не хвилюватися за безпеку своїх дітей, які розважатимуться на вулиці. Комплекс, до речі, має дуже вдале розташування: поблизу паркова зона садиби М.І. Пирогова, зручна транспортна розв’язка та 10 хвилин їзди до центру міста.

Життя, налите сонцем…

Цінова політика у житловому комплексі європейського рівня Sun House дозволяє обрати будинок,  вартість якого не перевищує вартість квартири у багатоповерхівці.

Ось такі вони сонячні таунхауси, які роблять своїх власників щасливими, усміхненими, бадьорими та повними життєдайної енергії для нових звершень!

Обираючи житло для себе і найрідніших у вашому житті людей, дуже важливо зважити усі «за» і «проти», переглянути, гідні вашої уваги, варіанти та зробити правильний вибір.

АДРЕСА відділу продажів
М. Вінниця, вул. Соборна 95

ГРАФІК РОБОТИ
Пн-Пт: 9.00-18.00
Сб : 10.00-14.00

КОНТАКТИ
+38 (096) 699-39-01

САЙТ
sunhouse.vn.ua



Переглядів: 2929
Поширень: 0