Гуменюк Галина Іванівна з міста Хмільник, що на Вінниччині, стала переможцем акції «Друга пенсія від ПриватБанку». Галина Іванівна цілий рік буде отримувати дві пенсії: одну – від Пенсійного фонду України, а другу – від ПриватБанку.

“На початку квітня разом з сестрою зайшли в відділення ПриватБанку, щоб заплатити за комунальні послуги, тому що для пенсіонерів-клієнтів банку оплату можна здійснити без комісії. Прочитали на стенді, що з 1-го квітня до кінця серпня для пенсіонерів банку діє акція «Друга пенсія від ПриватБанку» - пригадує Галина Іванівна. – Для участі в акції необхідно було лише відправити SMS на визначений номер і чекати. Відправила і забула. Але доля була прихильна до мене. Мені зателефонували та повідомили, що моя пенсія тепер збільшиться вдвічі. Я не повірила. Думала, що жартують, але ж ні – це дійсно правда. Тепер я цілий рік отримуватиму вдвічі більшу пенсію”.

З 1 квітня по 1 серпня 2016 року Вінницька філія ПриватБанку запрошує усіх пенсіонерів взяти участь в унікальній акції. Кожен клієнт, котрий отримує пенсійні виплати через ПриватБанк, має можливість виграти “подвійну пенсію”.

На Вінничині визначено переможця, який протягом року буде отримувати додаткову пенсію від ПриватБанку

Переможці акції будуть обиратись кожні два тижні. Розіграш транслюватиметься на плазмових панелях у відділеннях ПриватБанку, прізвища переможців будуть розміщені на сайті акції «Друга пенсія від ПриватБанку». Варто зауважити, що в акції можуть приймати участь усі пенсіонери, незалежно від дати оформлення картки.

Пенсійна картка - безкоштовний і надзвичайно зручний сервіс. Якщо ж клієнт похилого віку не має змоги відвідати відділення, то працівники здійснять доставку пенсійної картки додому.

Власники пенсійних карток ПриватБанку сплачують за комунальні послуги на суму до 2 000 грн на місяць без жодних комісій, а підключивши регулярний платіж з картки на сплату цих послуг, пенсіонери взагалі не відвідують відділення, а банк самостійно перераховує гроші в комунальні установи. Пенсія на картку зараховується у день надходження коштів з Пенсійного фонду, а на залишок пенсійних коштів на картці банк щомісяця нараховує клієнтам додатковий дохід - 10%, які не оподатковуються.

Зареєструватись для участі в акції можна декількома способами: відправивши SMS-повідомлення з кодом 6344 на номер 3777, на сайті pb.ua/pensija, через Приват24 або через банкомат ПриватБанка.



Переглядів: 3977
Поширень: 0