За ініціативи депутата Вінницької міської ради Андреєва А.А. стартує проект для школярів "Відмінник": відмінно навчайся - відмінно розважайся!

Школа, освіта, сумлінне навчання, формування життєвих орієнтирів та цінностей – саме це є запорукою успішного майбутнього наших дітей. Мотивація до навчання та заохочення досягнень – важливий фактор виховання дитини. Давайте робити це разом!

За середній бал у табелі дитина отримає абонемент на ту саму кількість годин катання на роликах на «Роликовій Арені» та стрибання на батутах у «Мегамоші-Галактиці»*! Абонемент надається учням, середній бал яких "9" та вище. Хто відмінно навчається – той відмінно розважається.

Безкоштовні розваги у Мегамоллі для відмінників!

Абонемент дійсний до отримання оцінок за наступний семестр навчання. Абонемент можна отримати у чергового адміністратора ТРЦ Мегамолл на "Інформаційній службі". Дитина повинна бути у супроводі дорослих. При собі необхідно мати шкільний табель дитини.

*кількість годин катання на роликах та стрибання на батутах розподіляється навпіл, наприклад якщо це 10 балів – по 5 годин на кожну розвагу. Якщо це 9 балів – дитина розподіляє, чого вона хоче більше (5 годин на роликах та 4 години на батуті чи навпаки).



Переглядів: 4490
Поширень: 0