Справжньою європейською окрасою міста Вінниці став "Набережний квартал". За кілька років у місті неподалік річки Південний Буг збудували сучасний житловий комплекс. Доступні ціни, сучасний дизайн будинку, новітні технології будування і якісні матеріали дали свої результати.

 Успішна і відома компанія забудовник “Набережний квартал” залюбки робить добрі справи, але не надто охоче розказує про це. Але чому б вінничанам не дізнатися про історії, пов’язані з їх доброчинністю, можливо, хтось надихнеться хорошим прикладом і також поповнить свій депозит добрих справ, адже добро зазвичай повертається сторицею.

Керівництво НК переконане, що успішні люди, які мають можливості, повинні робити добрі вчинки безкорисливо. Однак для цього необхідно мати бажання!  Насправді допомагати зовсім чужим людям не так просто. Для багатьох заможних людей проблеми знедолених знаходяться за межею їх власного звичного перебігу життя і тому взагалі мало турбують. З іншого боку допомога у скруті здебільшого вимагає значних грошових витрат. 

На власному прикладі «Набережний квартал» - компанія з ім’ям може гідно похвалитися не лише власними проектами забудов, а й вражаючим переліком добрих справ.

Так, дбаючи про підростаюче покоління вінничан, компанія, поряд із власним об'єктом, зводить дитячий садочок на 11 груп, який передасть на баланс міста. На будівництво дитячого закладу компанія вже виділила понад 20 млн. грн. Будівництво провадиться в районі старого міста і затишний, сучасний і просторий садочок невдовзі чекатиме на маленьких гостей.

Набережний квартал – підсумки роботи

А ще, НК в рамках проекту  Вінницької Міської ради, надали безкоштовно власне комфортне житло 16-тьом сім’ям, які проживали в нелюдських умовах. Родини із задоволенням та вдячністю керівництву компанії обміняли старі квартири та жахливі умови проживання на затишні оселі у новобудовах.

Доброчинність компанії не обмежується територіально, лише рамками міста Вінниця. Днями у Тульчині святкуватиме новосілля велика родина переселенців із зони проведення АТО. Бабуся Світлана, її донька та невістка, а ще 14 дітей залишилися без даху над головою. Війна відібрала все. Сім’я залишила рідне місто в пошуках порятунку власного життя. Єдиним притулком для родини стало приміщення сільського клубу на Вінниччині. Проблеми зневірених переселенців дуже вразили керівництво проекту «Набережний квартал». Пошуки нового будинку для родини, оформлення документів, чималі фінансові витрати і вже цього четверга родина святкуватиме новосілля. Забігаючи наперед, варто сказати, що в найближчих планах допомога не лише переселенцям, а й учасникам АТО та їх сім'ям.

Набережний квартал – підсумки роботи

Продовжуючи тему турботи про дітей - “Набережний квартал” охоче допомагає керівництву шкіл. Керівник ЗОШ №31 дуже вдячно НК за заміну покрівлі даху та допомогу у заміні паркану. Навіть враховуючи значну вартість виконаних робіт, керівництво компанії не зупиняється на зробленому, адже діти – це майбутнє нашої країни, саме тому дуже важливо в яких умовах буде проходити їх юнацтво та навчання. Продовжуючи розпочате, компанія планує будівництво сучасного новітнього стадіону за Європейськими зразками на території  ЗОШ № 5.

Допомагає керівництво НК і найбільш соціально незахищеним та обділеним батьківською турботою  дітям. Компанія постійно надає допомогу інтернатам та дитячим будинкам. Вихованців закладів забезпечують необхідними меблями, одягом, взуттям і звісно, теплотою та вірою в людей. Підтримуючи знедолених дітей, компанія доєдналася до благородної ініціативи по облаштуванню житла двох сестричок-сиріт із смт. Вороновиця. За активної підтримки та повного фінансування компанією житло дівчат було повністю відновлено та відремонтовано. Тепер умови проживання дозволять дітям  жити у власному будинку постійно і не повертатися у дитбудинок.

Набережний квартал – підсумки роботи

Історія 13-річного Дмитрика не залишила байдужою чуйні серця керівництва компанії. В родині хлопчика склалася непроста життєва ситуація. В той час, коли він боровся за своє життя з важкою формою онкологічного захворювання, не стало його найріднішої людини на світі – мами. Зараз Дмитрик на інвалідному візку і його єдина заповітна мрія – ходити власними ногами. Проте пенсії його бабусі вистачає лише на харчування та одяг, а кожен день лікування онука обходиться дуже дорого. Компанія організувала та оплатила реабілітаційний курс хлопчику прямо вдома. Звичайно, крім цього дитина отримала подарунки та солодощі, які хоч на деякий час приносять радість в його дім. Компанія підтримує хлопчика постійно і докладає всіх зусиль,щоб Дмитрик міг пересуватися без інвалідного візка.

Набережний квартал – підсумки роботи

Паралельно з опікую про дітей компанія не забуває і про недостатньо забезпечені верстви населення - літніх людей. Керівництво постійно опікується Будинком пристарілих у смт. Браїлів Жмеринського району. Стареньких забезпечують продуктами харчування, одягом, необхідними медикаментами. «Наша турбота про них – це своєрідна шана, прояв вдячності та поваги на яку вони заслуговують і мають провести старість у гідних умовах» - наголошує керівництво НК.

Набережний квартал – підсумки роботи

Гарним прикладом для наслідування має стати допомога НК у добудові церкви. Отець Олександр звертався до забудовників з проханням виділити цеглу на будівельні роботи, яких дуже потребує церква. Однак, отримував лише відмови. Дізнавшись про потреби для Храма   Святого Великомученика Георгія забудовник НК одразу відгукнувся та надав для церкви  8 тисяч цегли. За допомоги керівництва компанії невдовзі Храм вітатиме парафіян, з надією, що вони приєднаються до благих справ.

Дбаючи не тільки про духовні, а й про практичні аспекти, які стосуються комфорту вінничан, “Набережний квартал” облаштував паркувальний майданчик біля ПриватБанку по вулиці Київська. 

Незважаючи на те, що всі благодійні проекти, особливо масштабні,  потребують чимало коштів та сил для їх втілення, керівництво компанії не збирається зупинятися, розширюючи горизонти добродійності. І чи має ще хтось з вінницьких забудовників на своєму рахунку стільки добрих справ? В  цьому випадку варто брати приклад з успішних, підтримуючи естафету доброти.



Переглядів: 3996
Поширень: 0