Увага, до виступу у Вінниці легендарної групи "Скрябін" залишилися лічені дні. Тож у бажаючих подарувати собі шалені емоції зовсім не багато часу.

А поки ви розмірковуєте куди краще бігти за квитками - до кас "Будинку офіцерів", чи до Вінницького універмагу, нагадаємо зірковий склад сучасного "Скрябіна". Адже саме ці люди 10 червня у пам'ять про Кузьму даруватимуть вінничанам згадку про кращі композиції групи. Сучасний "Скрябін" - це одразу три солісти, фронтмени, молоді, талановиті та самобутні співаки! Женя Толочний - 26-річний виконавець із Горлівки. Він фіналіст "Голосу Країни", був у команді Олександра Пономарьова, який, в свою чергу, дружив із Кузьмою Скрябіним. Євген Галич співає у групі в рамках проекту "Скрябін і друзі". Водночас він є лідером відомого гурту O.Torvald, дорогу до сцени якому свого часу допоміг пройти саме Кузьма. Найдовше працювала разом із Кузьмою Скрябіним третя солістка - Оля Лізгунова. Володарка унікального за красою та силою голоса, вона солістка одразу трьох музичних гуртів: «Пающіє труси», «Скрябін» та «LIZ GUN». Олексій Зволинський, або як його частіше називають друзі Зваля, — гітарист і найстарший нині член групи, грає у "Скрябіні" з 1999 року. Саме він уособлює ідейний центр "Скрябіна" - від нього залежить у якому напрямку рухатиметься далі легендарна група.

Ще один гітарист - Костянтин Глітин прийшов у групу якраз тоді, коли Кузьма почав творити кардинально іншу музику. За його участі був записаний альбом 2006 року «Гламур», який продався тиражем 70 тисяч примірників.

Якщо ви вже були колись на живому концерті "Скрябіна", то звісно ж чули як шалено пульсує серце сцени під барабанними паличками Вадима Колісниченко. Він справжній професіонал, який в повній мірі отримує кайф від улюбленої справи, живе музикою і для музики. Втім, як і всі «скрябіни» в цілому!

Останній шанс подарувати собі шалені емоції!

А тепер цікава інформація для всіх шанувальників групи - 10 червня, об 11:30, у "Скрябіна" запланований прямий ефір на телеканалі "Віта" у передачі "Автограф". І того ж дня, але дещо пізніше - о 13.00 з усіма учасниками колективу буде влаштована автограф-сесія на першому поверсі ТРЦ "Мегамолл" (біля фонтану), де також буде розіграно квитки на концерт.

Продюсерський центр "Nekrasov" www.nekrasoff.com

висловлює вдячність усім, хто не пошкодував часу та зусиль аби допомогти в організації такого важливого у культурному житті Вінниці концерту. І особлива подяка - Сергію Кудлаєнко.

Придбати квитки на концерт можна на сайті, а також у касах: КЗ "Будинок офіцерів", ТЦ "Вінницький універмаг". 

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: (0432) 69 2222, (097) 05 22222.

Приймає та пригощає готель "Франція" www.hotelfrance.com.ua

Подаруй собі шалені емоції - приходь на "Скрябіна"!

Останній шанс подарувати собі шалені емоції!

 



Переглядів: 4043
Поширень: 0