Програми страхування «Лелека 2016» та «Лелека 2016 плюс» були впроваджені в м.Вінниця з квітня 2011 року. За цей час кількість осіб, які скористалися програмами медичного страхування  перевищила 75 тис.

За останні 5 років ціни на страхові поліси залишались незмінними та витрати на лікування тривалий час компенсувались за рахунок резервів компанії. В зв’язку зі зміною економічної ситуації в країні - зростанням вартості медикаментів, послуг обстеження і лікування, підвищення цін на енергоносії, - під загрозою опинилася можливість якісного виконання зобов’язань СК «Місто» перед застрахованими, виникла необхідність перегляду опцій деяких страхових продуктів.

Вінницькою торгово-промисловою палатою визначено рівень ринково-роздрібних цін (з урахуванням ПДВ) на ліки, матеріали та медичні інструменти в аптеках м. Вінниці станом на 25.04.2016 року, які застосовуються при пологах та кесарському розтині. Відповідно до наданого експертного висновку №В-111 від 17 травня 2016 року ціни в порівнянні з 2011 роком збільшилися втричі.

Проаналізувавши інформацію з анкет, що заповнюють породіллі було також зроблено висновки, що багато застрахованих змушені додатково купувати медикаменти, таким чином якість обслуговування падає. Для недопущення даних ситуацій та   виконання у повній мірі своїх зобов’язань по страховим полісам було прийняте рішення про якісне оновлення програм страхування на випадок пологів «Лелека 2016» та «Лелека 2016 плюс».

Вартість стандартного полісу «Лелека 2016» становитиме 2200 грн., а розширеного полісу «Лелека 2016 плюс» - 3950 грн.. В той же час,  відповідальність страхової компанії по забезпеченню пологів  та лікування можливих післяпологових ускладненьтакож зросла: по програмі «Лелека 2016» страхова сума підвищилась з 12 000 грн. до 20 000 грн., а по «Лелека 2016 плюс»  - з 17 500 грн. до 25 500 грн. Переглянуто наповнення гігієнічного пакету і приведено його у відповідність до потреб застрахованих осіб. Таким чином, оновлення даних програм страхування дозволить покращити якість надання послуг і забезпечити всім необхідним згідно договору страхування (детальна інформація по програмам на сайті компанії за посиланням).

ПАТ «СК «Місто» - єдина в Україні муніципальна страхова компанія в засновниках якої відсутні приватні особи та підприємства. Страхова компанія працює у Вінниці впродовж 5 років, за які накопичився багатий досвід обслуговування застрахованих осіб, запроваджені нові програми з розширеним ступенем захисту. Компанія має 18 ліцензій на різні види добровільного і обов’язкового страхування: майна, вантажів та багажу, відповідальності перед третіми особами, від нещасних випадків, безперервного страхування здоров’я  та інші. Профільною діяльністю компанії є добровільне медичне страхування. 



Переглядів: 6222
Поширень: 0