Якщо ви - незалежний співробітник IT або медіа-компанії, вільний художник, підприємець-одинак, творець стартап-проекту або власник невеликого бізнесу, і ви змушені перетворити житло в офіс, тому що ваша маленька власна справа не окуповує дорогих офісних метрів з меблево-технічним оснащенням, ви точно відчули усі недоліки "домашнього бізнесу". Саме так, вдома важко створити робочу атмосферу, адже дім - це місце відпочинку. А якщо в сім'ї є маленькі діти, годі і шукати куточок для важливих телефонних або скайп-розмов. Для ділової зустрічі доводиться бігти у кафе... Але це не все! Коли все ж таки ви налаштовуєте себе на працю, і тільки почалась робота, одразу виявляється, що комусь із домашніх терміново потрібна ваша допомога. І ніхто не може зрозуміти, що ви зараз зайняті і потрібно працювати. "Ти ж сидиш вдома,нічого не робиш, допоможи мені"...

І такий стан справ ґрунтовно псує вам життя, та не дає розвинути вашу працю до гідного рівня, адже ще ці кляті соцмережі та новини, ще й сусіди зі своїм ремонтом...

Як добре було б щось змінити ...

Коворкінг (Co-working, "спільна праця", в широкому значенні - організація роботи) не тільки вирішує проблему тих, хто вагається між будинком і офісом, він пропонує нові стандарти роботи, відкриває нові можливості. Креативна атмосфера, приємне оформлення локації, багатий функціонал, можливість взаємодопомоги і корисного спілкування - тут є все, що може зробити робочий день краще!

Коворкінг-простір "Артинов" створений для розвитку, підтримки та зосередженості. Все що потрібно, - взяти свій лептоп.

Що таке коворкінг, або де у Вінниці працювати "фрілансерам" та бізнес-початківцям?

Ви отримуєте сучасне робоче місце в центрі Вінниці із потужним вай-файем, принтером, арт-зонами для відпочинку, безлімітом на каву, чай, тости. Тут ви зможете працювати у спокійній робочій атмосфері і добре зосередитись на своєму проекті. Обслуговуючий персонал коворкінг-простору "Артинов" завжди на поготові, щоб надати вам потрібну допомогу. 

«Артинов» підходить не тільки для індивідуальної роботи. Тут комфортно і не соромно проводити переговори та ділові зустрічі, наради і мозкові штурми. Для роботи колективного розуму, успішних презентацій та іншої спільної діяльності в креативному просторі передбачена «штурмова» зона. Це відокремлена переговорна, де знайдуться фліпчарти, маркерні дошки та інші корисні штуковини. А якщо захочете взяти слухачів масштабом і наочністю, - виводьте картинку на великий екран за допомогою проектора.

Ідея простору розроблена для максимальної ефективності роботи. Якщо ви хочете відпочити, непотрібно залишати простір. Достатньо перейти у іншу арт-зону, змінити робоче крісло на комфорний диван, відволіктись у ігровій кімнаті або пограти на музичних інструментах, які також є частиною закладу.

Що таке коворкінг, або де у Вінниці працювати "фрілансерам" та бізнес-початківцям?

Що таке коворкінг, або де у Вінниці працювати "фрілансерам" та бізнес-початківцям?

Резидент коворкінгу має чималі переваги для розвитку свого бізнес-проекту або творчості.

У закладі платять тільки за час перебування. Ви можете придбати абонемент у просторі:

* 1500 грн - повний місяць + вихідні дні. Години роботи: 10:00-23:00

* 1000 грн - робочі дні місяця без офіційних вихідних. Години роботи: 10:00-18:00

* 500  грн - 10 робочих днів. Години роботи: 10:00-18:00

* 100  грн - 1 робочий день

Власники абонемента коворгінг-простору "Артинов" користуються численними перевагами - до того ж безкоштовно! Їм доступні: бізнес-тренінги та english club, всілякі майстер-класи та лекції, кінотеатр Артинов.

Кожен резидент коворкінгу може отримати безкоштовну особисту консультацію з юристом у сфері IT, за партнерськими і трудовими договорами, з питань стартапів. Власники абонемента отримують безкоштовний доступ до будь-яких заходів «Артинова», будь то виступ музичного гурту або заїжджого спікера. 

Працюйте та розвивайтеся з нами. Коворкінг-простір "Артинов".

Креативний простір «Артинов» 

вул. Архітектора Артинова, 12а (галерея «ІнтерШик», 2-й пов.)

www.artinov.com.ua

facebook.com/artinovspace

vk.com/artinovspace

097 899 47 47

093 226 22 32

050 777 31 70



Переглядів: 6838
Поширень: 0