• СТО «Автохелф» оснащена діагностичним обладнанням Bosch і здатна приймати до 20 клієнтів щодня
  • Станція має 10-річний досвід роботи в автосервісі, персонал отримав професійну освіту у навчальному центрі Bosch
  • Технології Bosch забезпечують європейський рівень обслуговування автовласників
  • СТО мережі Bosch Service – це унікальне діагностичне обладнання й оригінальні запчастини Bosch із гарантією 1 рік

Інноваційність та професійний підхід Bosch тепер зможуть оцінити й автомобілісти Вінниччини: 17 червня 2016 року СТО «Автохелф» отримала сертифікат і приєдналася до мережі Bosch Service. Крім оригінальних запасних частин Bosch, «Автохелф» може похвалитися хорошим технічним оснащенням, а також професійними майстрами, які на додачу до власного чималого досвіду в автосервісі отримали освіту в навчальному центрі Bosch. Майстерня планує приймати до 20 клієнтів щодня. Наразі СТО обладнана сучасними діагностичними приладами, як-от Bosch КТS 540 із пакетом ПЗ ESI [tronic] 2.0, а вже найближчим часом тут з’являться новинки від Bosch: тестер АКБ і мотортестер. Вартість нормо-години становить 150 грн.

Вінницький «Автохелф» приєднався до мережі Bosch Service

«Ми працюємо у сфері автосервісу вже понад 10 років. Сьогоднішні реалії та запити автовласників диктують інші умови роботи: щоб бути затребуваним, необхідно надавати обслуговування європейської якості за помірними цінами. Bosch є еталоном якості в усіх сферах своєї діяльності, в тому числі виробництва запчастин, діагностичного та ремонтного обладнання, сервісних концепцій і навчання персоналу СТО», - коментує директор СТО Bosch Service «Автохелф» Юрій Дронський.

Вінницький «Автохелф» приєднався до мережі Bosch Service

«Вінниця — це велике місто, обласний центр із населенням понад 370 тис. людей, тому попит на якісний європейський автосервіс дуже високий. У зв’язку з цим було прийнято рішення відкрити тут ще одну, третю станцію Бош Авто Сервіс, — каже керівник відділу розвитку автосервісних концепцій компанії Bosch в Україні Костянтин Кляхін. — Насамперед, Bosch забезпечує навчання своїх партнерів стандартам обслуговування клієнтів і автомобілів, а згодом — регулярно перевіряє їх дотримання. Також Bosch оснащує всі майстерні партнерської мережі унікальним діагностичним обладнанням і програмним забезпеченням, універсальним для всіх марок автомобілів, та забезпечує оригінальними запасними частинами Bosch, які можна придбати в майстернях мережі з гарантією 1 рік».

Станом на 30 червня 2016 року мережа офіційних ремонтних майстерень Бош Авто Сервіс в Україні об’єднувала 112 СТО (в тому числі 16 Bosch Diesel Service / Bosch Diesel Center) і 113 партнерів Bosch Module.



Переглядів: 4266
Поширень: 0