Днями до 3G-мережі Київстар підключилось ще декілька населених пунктів  Вінницької області серед яких Ладижин, Губник та Лукашівка. Загалом на Вінниччині мережею нового покоління вже користуються мешканці майже сотні населених пунктів.

Київстар продовжує активне будівництво мереж нового покоління мобільного зв'язку. Так, на сьогодні послуги якісного 3G-інтернету від національного телеком-оператора на Вінниччині доступні майже у сотні  населених пунктів, серед них як великі міста, так і маленькі містечка та села. Також станом на сьогодні ще в 20 населених пунктах Вінницької області «Київстар» проводить тестування зв’язку третього покоління. А це означає, що незабаром і ці містечка, селища та села приєднаються до мережі швидкого мобільного інтернету. 

Разом з будівництвом мереж нового покоління Київстар здійснює повну модернізацію наявного обладнання на базі новітнього технологічного рішення SingleRAN, що підтримує більш високі стандарти: 4G/LTE. У результаті буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі, а клієнти Київстар зможуть насолодитися високою якістю голосових послуг і стабільною, високою швидкістю передачі даних..

У планах компанії – збільшити територію якісного 3G-інтернету більш ніж удвічі, приєднавши ще 1900 населених пунктів до кінця року. Таким чином, послуги мобільного зв'язку нового покоління в мережі Київстар стануть доступними в понад 3600 населених пунктах, де проживає 58% мешканців України.

Щодня до послуг за технологією 3G Київстар приєднуються нові міста та селища. У сотнях населених пунктів країни в даний час проводиться налаштування вже побудованих мереж 3G для якнайшвидших комерційних запусків. Територія дії мережі 3G Київстар уже охоплює понад 1700 населених пунктів, де проживає 43% населення країни

Користування послугами зв'язку в мережі 3G оплачується відповідно до поточних тарифних планів. Абоненти Київстар будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без жодних налаштувань і заміни SIM-карти.

Щоб отримати більше переваг від сучасних інтернет-технологій, абоненти можуть вибрати один з нових тарифних планів. У нових комерційних пропозиціях абонентам у рахунок щомісячної фіксованої плати надаються великі обсяги нетарифікованих хвилин дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, музика та відео без плати за використаний трафік.



Переглядів: 3238
Поширень: 0