16 липня за підтримки визнанного лідеру у виробництві морозива ТМ “Ласунка” дивовижне солодке свято відбудеться у місті Вінниця. Стати частиною смачного гуляння може кожен бажаючий, хто своєчасно прийде до ТРЦ “Мегамолл” о 14:00.

Icторiя компанiї “Ласунка” розпочалася близько 20 рокiв тому з продажу звичайного пломбiру у вафельному стаканчику та ескiмо на паличцi. Обидва десерти швидко стали улюбленими для мiльйонів українців. Але Ласунка не з тих, хто зупиняється на досягнутому. Щороку ассортимент торгової марки розширюється, відкриваючи своїм споживачам все більше нових смаків: унікальний “Банан-ай”, традиційне “Морозиво як ранiше”, вишукане “Гран-Прi”, найсмачніше “Малюк-ам” і навiть справжнє “Тепле морозиво”.

А що може буті краще за морозиво? Тiльки свято, яке присвячено цьому чудовому десерту.

Ось вже 11 років у різніх містах України "Ласунка" влаштовує солодкі свята морозива, залучаючи до участі дітей і дорослих, об’єднуючи усіх любов’ю до морозива!

“Ласунка” чекає на зустрiч з мальовничим мiстом Вінниця…

Пам'ятаєте про що ви мріяли у дитинстві? Напевно, безкарно пробігтися з візком по супермаркету, влаштувати справжній бій морозивом. "Ласунка" допомагає здійснювати всі ці мрії вашим дітям, адже окрім яскравого концерту у нас ще й різноманітні конкурси. У талановитих художників є можливість проявити себе у конкурсі "Малюємо на асфальті" і отримати в нагороду пачку улюбленого морозива дитинства "Світлофор". А тих, кому цього виявиться замало, чекає справжній бій морозивом у конкурсі "Божевільні продавці".

Приходь та беріть участь у цьому дивовижному святі. Ласунка запрошує і чекає на всіх і кожного, хто не байдужий до улюбленого десерту дитинства. Ви станете справжнім членом сім'ї ТМ "Ласунка" і отримаєте незабутні емоції у нагороду. Приходь і все побачиш сам!



Переглядів: 3090
Поширень: 0