Відкриття оновленого ресторанного комплексу ознаменувалось модною Lounge Fashion Party 

ВРЗ. Зіркових гостей пригощали новим меню від шеф-кухаря – з елементами молекулярної кухні

Модною Lounge Fashion Party ознаменувалось відкриття оновленого ресторанного комплексу «Ренесанс» у Вінниці. Зіркові гості, кожен з яких уже сам по  собі додає частинку неповторності у загальну атмосферу свята, почали з’їжджатись до закладу близько сьомої вечора. Концертний директор «Music Box» Валерій Кулічкін. КВНщик із «Вінницьких перців» і найулюбленіший дільничний країни Олександр Теренчук з дружиною Світланою Теренчук, відомою дизайнеркою. Народний художник України і меценат Володимир Козюк. «Міс-Україна 2011» Ярослава Куряча,  «Міс Вінниця 2014» Тетяна Кияшко і «Міс-Вінниця 2016» Дар’я Поліщук. «Міні-міс Вінниця» і «Міні-міс Світу» Дар’я Журбенко. Знані дизайнери Олександр Очеретний, Катерина Лукашик і Олена Шиян. Співак Ігор Юрковський. І це далеко не повний перелік іменитих гостей, запрошених розділити радість з нагоди відкриття оновленого комплексу і оцінити зміни.

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

У Вінниці ресторан «Ренесанс» має свою історію і своїх відвідувачів. Іван Микитюк, власник закладу, підрахував, що за понад 16 років його роботи у ресторані «Мед Поділля» (саме на його основі утворився оновлений заклад) тут відбулося більше 2000 святкувань. 

- Якщо вдатися у цифри, то протягом усього цього періоду – я рахував і збився – у нас відбулось понад 1000 весіль, – каже Іван Григорович.

Ренесанс - така назва для оновленого закладу обрана не випадково. Друга назва цієї історичної епохи – Відродження. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

- І так само ми сприймаємо життя цього ресторанного комплексу: як відродження, як початок нового життя. Тому ми можемо це все охарактеризувати одним ємким словом – РЕНЕСАНС, - пояснює Іван Микитюк, а ще інтригує, що зміни ресторанного комплексу не остаточні.  - Буде продовження. Тому що ніколи не потрібно зупинятися у розвитку.

Ресторан має основну велику залу і дві окремих зали для невеликих компаній. Затишку і комфорту додає закритий дворик. Нещодавно тут з’явилася ще й літня тераса з фонтаном, - ще одне чудове місце для відпочинку і спілкування у комфортній атмосфері. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Гасло «Ренесансу» - Мистецтво досконалого смаку. І смаку не тільки у кулінарії і стравах від шеф-кухаря, а й в оздобленні, обслуговуванні, у враженнях клієнтів. Наскільки вдалось втілити задум у життя, і пропонувалось оцінити гостям вечірки. А ще скуштувати нове меню. Воно ж інтригувало і наганяло апетит уже тим, що страви обіцяли з елементами молекулярної кухні. Крім цього, особливістю стало те, що усі продукти для кулінарних вишукувань – вітчизняного виробництва. І цим шеф-кухар ресторану спростовував нав’язаний стереотип, що Україна – це класичні вареники і борщ. Тож…   гостям пропонували українські устриці «Скіфії» - вироблені на підприємстві, заснованому під Києвом. Терін з гусячої печінки (фуа-гра) – з грушевим шотне та сферами манго. Запечені овочі з моцарелою і базиліком – це для тих, хто стежить за фігурою. Тушкований річковий сом у вершках з сиром пармезан і зеленими овочами. Стейк з мраморної телятини, до речі ферма з її виробництва – лише єдина в Україні. Звісно, був і фірмовий десерт – від шефа. І усі ці страви уже можуть скуштувати відвідувачі ресторану. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Гості спілкувались, розважались, щиро обмінювались і ділились враженнями. «Міс Україна» Ярослава Куряча зізналась, що у «Ренесансі» вперше, і їй тут подобається, а комфортно ще й тому, що зустріла людей, яких справді рада бачити. Справіжній майстер фотографії Зорій Файн охарактеризував «Ренесанс» як сімейний і затишний ресторан. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Олександр Теренчук: 

Раніше у цьому закладі не бував. Але відзначив, що йому подобається концепція того руху, який є. 

- У першу чергу подобається тим, що зі старого з’явилось щось нове. Якщо це робиться – значить люди крокують уперед. Ще мені подобається, що тут гарно, світло, є дерева, є гарна природа. Подобається, що у стилістиці ресторан дотримується своєї назви і того періоду - Ренесанс. Я працюю у тій сфері, де багато різних ресторанів. Відчуття залишаються гарні: якщо є гарна кухня, що дуже важливо, і те, що тебе оточує. І найголовніше – це люди, які є у тому ресторані. Бо який би ресторан не був – це голі стіни, а люди їх скрашують. Тому, напевне, я сюди йшов побачити багато гарних людей. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Володимир Козюк: 

Відзначив не тільки зміни у закладі, а й те, що була організована така вечірка, яку поки мало хто практикує у Вінниці.  Каже, це прекрасно, бо, по-перше, об’єднує людей. 

- Хоч і далеко від центру, але тут є великий позитив, тому що людина приїздить – і поринає в атмосферу, а певна атмосфера тут створена. Саме оформлення, літній майданчик… - мені подобається. Не можна сказати, що тут зроблено ремонт. Тут змінено все.  Сьогодні додалось ще й зовнішній ефект, подача. І мені здається, що тут буде свій поціновувач, - поділився першими враженнями Володимир на початку вечірки. А уже під фінал похвалив: - Класно.  Багато чим здивували. І справді дуже душевно. Бажаю закладу лише процвітання, добра і благополуччя. Все дуже гарно і дуже смачно, вишукана кухня. Тому бажаю усього самого-самого. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Катерина Лукашик:

- Роматичне відчуття, позитивне, яке налаштовує на емоцію, яку хочеться згадувати. Це саме головне. Інтер’єр: розкішно, але розкіш домашня. І хочеться повертатися. Кухня – дійсно незабутньо. Саме головне що: щоб подобався процес. Прийти, побачити, скуштувати, запам’ятати... Це все подобається і приносить задоволення. 

Світлана Теренчук:

- Атмосфера більш ніж крута. Тому що, коли бачиш таких людей навколо, просто неможливо бути у поганому настрої. Дуже важливо, з чим гості сьогодні підуть додому. Я впевнена, що кожен, хто сьогодні відчув це свято, піде з чимось особливим – це з чудовими емоціями. Неважливо, про що ви спілкувались. Неважливо, в чому ви були вдягнуті. Головне – що у вас залишається у душі після сьогоднішнього вечора. Я думаю, що завдяки тому, що ви скуштували, які прекрасні страви, який чудовий інтер’єр ви сьогодні побачили – саме це впливає на стан душі, з яким ви підете. Тому кожному бажаю гарно провести вечір. У мене він чудовий. 

«Ренесанс» -  мистецтво досконалого смаку

Марина Кучер:

- Мені подобається. Дизайн, інтер’єр. Ще мене зацікавила кімната в англійському стилі, відкриття якої ще планується. Там будуть книги, чай з молоком. Цікаво буде прийти і відвідати цю кімнату в англійському стилі. Кухня – цікаво. Цікаво, що в Україні вирощують устриці, є мраморне м’ясо. Знаєте, була за кордом, куштувала, а не знала, що таке є в Україні, власного виробництва. Загалом, нове цікаве місце, гарна атмосфера. Тут є фонтан, і коли  біля нього знаходишся, то відчуття – наче за містом десь біля озера. 



Переглядів: 8873
Поширень: 0