Необмежені можливості з 3G від Київстар

Літо – час відпусток та активного відпочинку. У відпустці хочеться часто спілкуватися з друзями та родичами, дізнаватися їхні новини, ділитися з ними своїми враженнями та емоціями від відпочинку та мандрів, не відставати від світових тенденцій та захоплень. Аби підчас літніх днів бути весь час на зв’язку та отримувати максимум вигоди від цього, національний телеком-оператор запропонував своїм абонентам цікаві новинки цього сезону.

Вперед за покемонами

У світі цьогорічне літо стало справжнім бумом у пошуку рідкісних покемонів.  Мегапопулярний додаток Pokemon GO для iOS і Android поки офіційно доступний лише у деяких країнах, але за лічені дні встиг завоювати весь світ. Київстар не міг залишатися осторонь цього тренду. Найбільший телеком-оператор пообіцяв безлімітний трафік мисливцям за покемонами у своїх нових онлайн-тарифах, та запропонував абонентам підготуватися до офіційного запуску надпопулярної мобільної гри в Україні. Для цього необхідно зареєструватися на сайті kyivstar.ua/pokemon, а в день релізу гри оператор надішле SMS та електронний лист, та подарує бонус у 1000 МБ трафіку для гонитви за покемонами.

У пошуках Pokemon Go, цікаві ночі та літо з YouTube: Київстар розповідає як захопливо провести відпустку із 3G

Ночі стають цікавішими

Ще одна літня новинка від «Київстар» - це Інтернет-пакет «Нічний», з яким ночі стають цікавішими. За даними Київстар, майже півмільйона абонентів використовують 3G мобільний інтернет в нічний час. За одну ніч користувачі мобільного інтернету викачують в середньому 9,8 ТБ, що становить 15% добового обсягу інтернет-трафіку в мережі Київстар. При цьому, більше половини даного обсягу споживають найбільш активні 3G-абоненти.

Відтак, Київстар запропонував своїм абонентам підключити супер вигідний інтернет-пакет «Нічний» за акційною ціною 10 грн* (* тариф вказано з урахуванням всіх податків) та отримати 10 000 МБ трафіку на місяць. Отримані мегабайти можна використовувати в період з 00:00 до 08:00. Акційний інтернет-пакет буде актуальний як для активних користувачів мобільного інтернету, так і початківців, які хочуть отримати максимально вигідні умови для користування послугою.

«Наші абоненти все активніше користуються мобільним інтернетом. Так, за останній рік споживання мобільного трафіку зросло майже на 60%. Ми заохочуємо наших клієнтів користуватися якісним 3G ще більше, і для цього розробили цілий ряд спеціальних пропозицій, серед яких інтернет-пакет „Нічний“, — зазначає Святослав Горбань, директор з маркетингу Київстар. — Окрім вигідної ціни і великого обсягу трафіку, включеного в пакет, додаткова перевага пропозиції — більш висока швидкість мобільного інтернету в нічний час у зв’язку зі зниженням навантаження на мережу».

Водночас, абоненти, які все ж таки традиційно найбільше користуються мобільним інтернетом вдень,  теж отримали  цікаву пропозицію — «День Онлайн». За умовами цього інтернет-пакету абоненту надається 1 000 МБ в день всього за 15 грн. Для замовлення пакету необхідно набрати *263*1#, зателефонувати на номер 466, або скористатися системою «Мій Київстар».

УouTube у кишені

Спеціально для користувачів мережі Київстар, які вирішили свої літні відпустки провести  на курортах в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській і Полтавській областях, є акційний інтернет–пакет «Відпустка з YouTube».  Пакет для справжніх любителів завжди залишатися онлайн.  Адже за умовами цього пакету абонентам надається необмежений доступ до перегляду відео на YouTube, спілкування у соціальних мережах (Facebook, Вконтакте, Twitter, Одноклассники та месенджерах (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger), а також додаткові 2 000 МБ.  Акційна пропозиція діє з 1 липня до 15 вересня 2016.

Хочемо зазначити, що цього літа Київстар і надалі продовжує активне будівництво мереж нового покоління мобільного зв'язку. Так, на сьогодні послуги якісного та швидкісного 3G-інтернету від національного телеком-оператора доступні майже для 20 млн жителів України. Територія дії мережі 3G Київстар уже охоплює понад 1 800 населених пунктів, де проживає 43% населення країни. В планах компанії — збільшити територію якісного 3G-інтернету більш ніж удвічі, приєднавши ще 1 900 населених пунктів до кінця року, серед них звичайно і частина населених пунктів Вінниччини. Разом з будівництвом мереж нового покоління Київстар здійснює повну модернізацію наявного обладнання на базі новітнього технологічного рішення SingleRAN, що підтримує більш високі стандарти: 4G/LTE. У результаті буде покращена якість телекомунікаційних послуг і розширені можливості мережі, а клієнти Київстар зможуть насолодитися високою якістю голосових послуг і стабільною, високою швидкістю передачі даних.



Переглядів: 3700
Поширень: 0