12 серпня, на другому поверсі вінницького ТРЦ «Поділля City» (вул. Зодчих, 2), відбудеться відкриття великого фірмового магазину взуття німецького бренду Rieker. Увага, лише 4 дні, з 12 по 15 серпня, кожному покупцеві в подарунок спеціальна знижка!

Взуття Rieker - це неперевершений рівень комфорту. У всьому світі цей бренд асоціюється з високою якістю і технологічністю. Не дарма Rieker називають ортопедичним взуттям зі спортивними характеристиками. Те, що взуття ортопедичне, означає, що його зручно носити, воно не деформуватиме стопу, не натиратиме. Те, що взуття спортивне, не означає, що воно створено лише для занять фітнесом або бігом. Rieker – взуття для повсякденного носіння, але при цьому воно має такі ж досконало продумані елементи, як моделі, розроблені для занять спортом. Відчуйте цей новий рівень комфорту примірявши взуття від Rieker!

Цієї п’ятниці у Вінниці відкриється перший фірмовий магазин комфортного німецького взуття Rieker

Історія марки Rieker розпочалась у 1874 році коли Генріх Рікер та Карл Зайтц відкрили взуттєву фабрику в місті Шварцвальді. Компанія виробляла якісне взуття, професійно займалася виробленням шкіри і створювала моделі, що відповідають вимогам моди і комфорту. З 1975 року компанію очолив правнук засновника Маркус Рікер і саме завдяки його новій концепції до марки Rieker прийшов всесвітній успіх та велика популярність. З 1990-тих взуття німецької якості вже можна було купити практично в усіх країнах Західної та Східної Європи, а у США була заснована Корпорація Взуття Rieker. Таким чином Rieker став одним з найвідоміших світових брендів. Сьогодні компанія Rieker володіє виробничими підприємствами в Румунії, Словаччини, Тунісі, Марокко та у В'єтнамі, трьома дизайнерськими центрами і п'ятнадцятьма центрами продажу. Крім того, Rieker поставляє взуття та аксесуари до 10 000 магазинів роздрібної торгівлі у Європі, США та країнах Азії.

Цієї п’ятниці у Вінниці відкриється перший фірмовий магазин комфортного німецького взуття Rieker

Основною лінійкою, що випускається брендом Rieker є Rieker-Антистрес. Ця лінія впевнено завоювала споживчий ринок і стала ключовим напрямком компанії. Це взуття для щоденного використання чудової якості, створене із застосуванням високих технологій.

Цієї п’ятниці у Вінниці відкриється перший фірмовий магазин комфортного німецького взуття Rieker

Взуття Rieker Антистрес носять більш ніж в 50 країнах світу. А відтепер приміряти та придбати його можна й у Вінниці!



Переглядів: 5616
Поширень: 0