Поки одні багато говорять і витрачають час, кошти і нервові клітини на проплачені статті, що мають на меті зіпсувати репутацію компанії забудовника “Династія”, ми - працюємо! І за нас краще скажуть результати роботи. На сьогодні звіт виконаних робіт виглядає так:

По  ЖК «Династія»:

Територія будівництва повністю огороджена.

Логістичні переміщення будтехніки завершені - вона транспортована на місце безпосередніх робіт та готова до їх виконання.

Зв’язано каркаси для буроін’єкційних свай.

Забурено 109 свай для першої секції, 5 для другої секції, ведеться  їх випробування на навантаження і відбувається в’язка каркасів монолітних ростверків.

ЖК «Династія»

По ЖК «Оскар»:

Триває будівництво першої секції. Наразі зводиться вже 4-й поверх.

Монтаж квартирних перегородок  - в продуктивній стадії..

Вже побудовані гаражі для жителів новобудов.

До об’єкту будівництва підведена вода, налаштоване безпербійне водопостачання.

Зведено фундамент під другу секцію.

По ЖК «Оскар»

А ще компанія «Династія», на противагу заздрісникам, привносить у світ добро. Незважаючи на те, що всі благодійні проекти, особливо масштабні,  потребують чимало коштів та сил для їх втілення, керівництво компанії розширює горизонти добродійності.

Нещодавно вихованці Тульчинського обласного будинку дитини в черговий раз отримали  від волонтерів та компанії  «ДИНАСТІЯ»  одяг, взуття, іграшки, підгузки, пральний порошок, дрібну побутову техніку, солодощі, те, чого їм так не вистачає для комфотного життя.

Ще одна історія - про допомогу у добудові церкви. Отець Олександр звернувся з проханням виділити 8000 цегли, його прохання виконали і  Храм Святого Великомученика Георгія (що неподалік Меморіалу визволення)невдовзі вітатиме парафіян, з надією, що вони приєднаються до благих справ.

І чи має ще хтось з вінницьких забудовників на своєму рахунку стільки добрих справ? Мабуть, в цьому випадку варто брати приклад з успішних, підтримуючи естафету доброти.

Бажаємо всім посмішок і добра!



Переглядів: 3282
Поширень: 0