У Вінниці планують відкрити новий спортивний-комплекс "Babaev Gym". Розміститься він у окремій будівлі біля обласної дитячої лікарні. Організатори обіцяють, що у комплексі працюватиме найбільший тренажерний зал у Вінниці.

Під "качалку" виділено практично весь третій поверх закладу. В ньому вже встановлено 76 різних тренажерів, а одночасно займатися зможуть 150 людей.

- Біля кожного тренажеру є власний комплект "блинчиків", що дозволяє не шукати потрібну вагу по всьому залу, витрачаючи час свого тренування замість того, щоб займатися. Також біля снарядів ми спеціально робили полички, щоб можна було залишити телефон, чи якісь інші особисті речі поки робиш підхід. Ми самі спортсмени і знаємо не з чуток, що потрібно для комфортного тренування, - розповідає відповідальний за проект, тренер Сергій Бабаєв.

 У Вінниці відкриють найбільший у місті тренажерний зал

Окрім великого тренажерного залу в спорткомплексі також є спеціальна кросфіт зона, де відвідувачі зможуть "розігріти" м'язи перед основним тренування. Вона знаходиться на другому поверсі поряд із секціями для заняття бойовими мистецтвами, фітнесом та йогою.

 У Вінниці відкриють найбільший у місті тренажерний зал

У "Babaev Gym" звернули увагу на комфорт під час перебування в комплексі, тому зробили великі роздягальні для чоловіків та жінок, які одночасно можуть вміщувати кілька десятків людей. У них також знаходиться душ та туалет.

На першому поверсі для відвідувачів працюватиме кафе, де пригощатимуть здоровою спортивною їжею. Для закладу її спеціально готуватиме ресторан. Ще працюватиме дитяча кімната, тому батьки, які відмовляли собі в заняттях спорту, через те, що не було на кого залишити дитину, тепер зможуть спокійно займатися, поки за їх малюком доглядатиме няня.

 У Вінниці відкриють найбільший у місті тренажерний зал

Офіційна дата відкриття ще не оголошена. В комплексі, тривають останні приготування. Відомо лише, що заплановано відкрити двері першим відвідувачам у жовтні.

Поки що можна слідкувати останніми новинами в спільнотах закладу: Vk.com: BABAEV GYM та Facebook: Babaev Gym.



Переглядів: 13686
Поширень: 0