Книгарня «Є» та літературна медіатека 5books запрошують на дискусію «Особливості (транс)національного виховання: розвиток дитини в книжках і на практиці» у рамках проекту «Нон-фікшн.ua», яка відбудеться 7 вересня. Початок – о 18.30.

Відколи у масовій свідомості існує книжкова культура, не втрачають популярності різні практичні порадники педіатрів і психологів про виховання дитини «від нуля до одиниці». Останні десятиліття, однак, переакцентували увагу батьків і педагогів на дослідження певних національних та соціальних феноменів у розвитку дітей – як-от, наприклад, у книжках «Чому наші діти стають тиранами» Міхаеля Вінтергофа, «Французьке виховання» Памели Дракерман чи «Виховання без нервування» Вікторії Горбунової. Чи варто коригувати свої звички у вихованні з огляду на цифрову епоху і чи можливо дати дітям свободу разом із відповідальністю? Як діти змінюють нас і наші звички комунікації? Чому нам завжди страшно думати про майбутнє наших дітей і майбутнє з нашими майбутніми дорослими? Про це куратори проекту «Нон-фікшн.ua» Олександр Вешелені та Олександр Мельник дискутуватимуть разом із психологом Сергієм Таляляном.

Книгарня Є запрошує вінничан долучились до дискусії про особливості розвитку дітей у сучасному світі

«Нон-фікшн.ua» – спільний проект вінницької Книгарні «Є» та літературної медіатеки 5Books, створений, аби поміркувати разом про тренди українського ринку нон-фікшн та нових медіа, об’єднати активних підприємців, громадян, психологів, митців та медійників довкола трансформацій сучасного українського соціуму і створити неформальний майданчик для поширення нових знань у Вінниці.

  • Адреса книгарні «Є»: вул. Соборна, 89.
  • Тел.: (0432) 52-93-41

Вхід вільний

Медіапартнер заходу – тижневик «Український тиждень».



Переглядів: 4001
Поширень: 0