У звязку з посиленою увагою до концерту, який відбудеться у ТРЦ «Мегамолл» 14 вересня 2016 року, повідомляємо наступне:

ТРЦ «Мегамолл» діє виключно в межах чинного законодавства України, є сумлінними платниками податків, патріотами України та міста Вінниці. «Мегамолл» регулярно підтримує різноманітні соціальні проекти, в т. ч. з допомоги учасникам АТО та їх сім’ям.

Ми з розумінням і повагою ставимось до рішення виконкому міської ради від 25 серпня 2016 року №1962 щодо рекомендації «організаторам концертів не проводити у м. Вінниці концертно-розважальних заходів за участю представників українського та іноземного шоу-бізнесу, які брали участь у концертах, теле- і радіопередачах, інших розважальних заходах на території Російської Федерації, в анексованому Криму й окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни, а також пропагують сепаратизм в Україні».

Стосовно концерту дуету «Потап і Настя», повідомляємо: ТРЦ «Мегамолл» не є організатором даного заходу. 8 липня 2016 року на прохання компанії «ВІННИЦЯ КОНЦЕРТ» було заключено договір оренди для організації та проведення концертної події в приміщенні ТРЦ 14 вересня з 20 по 22 годину.

Додатково інформуємо, що усі кошти, отримані від оренди концертного майданчика 14 вересня, - будуть передані на потреби учасників АТО та їх сімей. 



Переглядів: 5199
Поширень: 0