Святкування 5-річчя одного з кращих торговельно-розважальних центрів Вінниці було щедрим, веселим і запальним.

Зимові свята у Вінниці цього року почались зі святкування Дня народження добре відомого усім вінничанам і гостям міста, а для багатьох і найулюбленішого ТРЦ "Анастасія".

Від самого ранку 17 грудня п'ятиповерхова окраса Вінниці відкрила свої двері у передчутті дивовижного. І першими подих свята відчули маленькі вінничани. Адже для них того дня працювали веселі аніматори, були організовані різноманітні пізнавальні майстер-класи, працювала мальовнича фотозона, де можна було сфотографуватися на пам'ять. Тим часом доросліші відвідувачі активно знайомилися з пропозиціями численних магазинів і закладів торговельного центру, у т.ч. боулінгу, більярдного клубу, косметичного салону, ресторану та манікюрного кабінету. Заслужений художник України Олександр Нікітюк малював на замовлення відвідувачів дружні шаржі та портрети. Заслужений діяч мистецтв України, фотограф Зорій Файн зробив чудові знімки найцікавіших моментів святкування.

"Анастасія" зігріла зиму святом!

Різноманітністю та насиченістю вирізнялася шоу-програма. Для вінничан співав неодноразовий лауреат всеукраїнських конкурсів та хіт-парадів, відомий співак Ігор Юрковський, а також найкращий фольклорний колектив Вінниччини "Дармограй". А пародія на мегапопулярного нині DZIDZIO змусила усіх забути про мороз - танцювали та підспівували від душі. Дехто навіть не вірив, що чує виступ пародиста, а не оригінального виконавця.

"Анастасія" зігріла зиму святом!

Читайте також: ТРЦ«Анастасія» запрошує вінничан на своє 5-річчя

І звісно ж, всі присутні чекали, коли ж ведучий оголосить імена переможців розіграшу цінних призів. Бо що ж це за свято без подарунків, а вони того дня були щедрими! У день свого народження "Анастасія" підготувала для своїх гостей численні сертифікати від партнерів центру на покупки та послуги, шампанське та інші сюрпризи. А коли оголосили ім'я людини, яка виграла головний приз - путівку в Карпати на двох осіб, та жінка вийшла на сцену, втираючи сльози радості. Таким глибоким було її хвилювання!

"Анастасія" зігріла зиму святом!

Втім, це мабуть єдині сльози, які зблиснули на очах відвідувачів "Анастасії" того дня. Все інше - суцільна радість! А ще смакота. Бо наприкінці свята гостей чекав велетенський торт від ресторану "Анастасія". Кондитери обіцяли, що їх шедевр заважить на 50 кілограмів, але реальність перевершила найсміливіші припущення - гігантська тістова й кремова смакота вдалася у них вагою аж у 70 кілограмів. І звісно ж, такого казкового торта вистачило усім. Дехто навіть встиг добавки попросити!

"Анастасія" зігріла зиму святом!

Зауважимо, що хоча святкування Дня народження "Анастасії" й завершилось, але ніколи не завершиться свято вдалого шопінгу та розваг у цьому торговельно-розважальному центрі. Там, як і завжди, раді усім відвідувачам та готові задовольнити найвибагливіші смаки та бажання.

Вас завжди чекають за адресою: ТРЦ "Анастасія", вул.Пирогова, 39.

www.anastasiya.vn.ua

#ТРЦ_Анастасія



Переглядів: 2823
Поширень: 0