17 грудня торговельно-розважальний центр «АНАСТАСІЯ» відзначив свій перший маленький ювілей. Святкові заходи, приємні несподіванки та розіграші для відвідувачів тривали зранку до пізнього вечора. На кожному з 4 рівнів торговельно-розважального центру було розташовано локації, де можна було найменшим відвідувачам сфотографуватися з улюбленими мультиплікаційними героями, і прикрасити себе аквагримом. Охочим до творчості - випробувати свої здібності в майстер-класі з пісочної анімації.

Та найбільша увага була прикута до центральної сцени, де відбувалися головні події. Окрім виступів відомих виконавців, присутнім дарували подарунки від магазинів торговельно-розважального центру. Шампанське, сертифікати на покупки та послуги, численні сюрпризи викликали емоції та приємні хвилювання. Настрою додав 80-кілограмовий торт, виготовлений кулінарами ресторану "АНАСТАСІЯ". Всі охочі змогли посмакувати диво-тортом.

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

Інтригою свята став розіграш головного призу - путівки в Карпати від агенції "Сoral trаvel". Фортуна посміхнулася вінничанці Людмилі.

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

"АНАСТАСІЇ" - 5 років!

Від брендових магазинів до елітного ресторану – таким знають торговельно-розважальний центр «АНАСТАСІЯ». Розташований в самому серці Вінниці, торговельно-розважальний центр став улюбленим місцем дозвілля. Сюди приходять здійснити обнови і скуштувати делікатеси, позмагатися в майстерності гри в боулінг та спланувати відпустку. Торговельно-розважальний центр став родинним закладом. А знижки, що діють у торговельній галереї центру, тривають, - як гарна традиція, влаштована до Дня народження улюбленої «АНАСТАСІЇ».



Переглядів: 3070
Поширень: 0