Зимовий відпочинок як і сама зима у розпалі. Особливо цьогоріч природа прихильна до любителів снігових розваг, для лижників та сноубордистів справжній рай - снігу вдосталь, та ще й немало вихідних. Можна обрати й курорт до вподоби. Останніми роками їх кількість в Україні збільшилась - на додачу великим та відомим почали з’являтись маленькі та комфортні з лижними трасами для початківців. Покататися можна й за кордоном. Це лише питання особистих пріоритетів та можливостей.

Прийняти рішення, куди «нагострити лижі», допоможе порада досвідчених мандрівників, або все вирішить за вас туристична агенція. Але, щоб ви не вибрали, куди б не їхали, завжди варто подбати про свою безпеку і захист. Впевненості мандрам додасть спеціальне «Туристичне страхування», яке буде запорукою спокійної подорожі за будь-яких обставин.

Ставши учасником програми «Туристичного страхування» Ви отримаєте своєчасну необхідну і безкоштовну медичну допомогу згідно з обраним полісом в будь-якій країні світу. А, як відомо, медичні послуги за кордоном коштують недешево. Тому краще заздалегідь подбати про «Туристичне страхування» для себе та своєї родини, обравши програму, яка найкраще відповідає вашим потребам.

«Туристичне страхування» є обов’язковою умовою для отримання закордонної візи. Оформлення страхового полісу займає лічені хвилини — для цього клієнту ПриватБанку потрібні лише дані закордонного паспорту та обрати один з тарифів - Classic чи Gold з єдиною ціною не залежно від того, куди ви збираєтесь вирушити.

Туристичне страхування у ПриватБанку для вінничан дешевше, ніж в турагенціях

Як повідомили у банку, термін дії полісу «Туристичного страхування» - 1 рік. Протягом цього часу кількість поїздок не обмежується, головне, щоб вони тривали не більше 60 днів кожна. Особливо, якщо ви мандруєте часто, то для Вас вартість такого полісу буде значно дешевшою, ніж десятиденна страховка у туристичних компаніях.

Партнер ПриватБанку за програмою “Туристичне страхування“”ЗАТ “Страхова компанія” “АІГ Україна”.

Детальну інформацію стосовно оформлення та дії туристичного страхового полісу, тарифів, ризиків і випадків, переліку додаткових послуг вінничани можуть знайти на сайті ПриватБанку чи отримати консультацію безпосередньо у спеціаліста.

Приємних Вам мандрівок та незабутніх вражень!



Переглядів: 3242
Поширень: 0