Світ непередбачуваний. Несподіванки очікують на нас на кожному кроці, на жаль, часто не зовсім приємні. Травми, укуси тварин, опіки, отруєння, професійне середовище з підвищеним рівнем ризику та небезпечні захоплення, зокрема екстремальні види спорту можуть завдати серйозної шкоди здоров’ю та відчутно вдарити по Ваших фінансах.

Щоб подібні ситуації не вибили Вас із колії і не змусили терміново шукати кошти на лікування, варто заздалегідь подбати про страхування себе та своєї родини із програмою від ПриватБанку «Захист на кожен день». Переваги такої страхової пропозиції відчутні не лише під час лікування та оплати медичних послуг, а й протягом усього періоду непрацездатності.

За словами Алли Яськової, керівника Бізнесу платежів та переказів Вінницької філії ПриватБанку, клієнт укладаючи договір за програмою «Захист на кожен день» за умови нещасного випадку може отримати компенсацію до 250 000 гривень залежно від ступеню травмування.

Який страховий внесок сплачувати щомісяця - 20, 50 чи 100 грн Ви обираєте самостійно.

“Захист на кожен день” вже обрали понад 140 000 мешканців Вінничини  Світ непередбачуваний. Несподіванки очікують на нас на кожному кроці, на жаль, часто не зовсім приємні. Травми, укуси тварин, опіки, отруєння, професійне середовище з підвищеним рівнем ризику та небезпечні захоплення, зокрема екстремальні види спорту можуть завдати серйозної шкоди здоров’ю та відчутно вдарити по Ваших фінансах.  234.png  Щоб подібні ситуації не вибили Вас із колії і не змусили терміново шукати кошти на лікування, варто заздалегідь подбати про страхування себе та своєї родини із програмою від ПриватБанку «Захист на кожен день». Переваги такої страхової пропозиції відчутні не лише під час лікування та оплати медичних послуг, а й протягом усього періоду непрацездатності.  За словами Алли Яськової, керівника Бізнесу платежів та переказів Вінницької філії ПриватБанку, клієнт укладаючи договір за програмою «Захист на кожен день» за умови  нещасного випадку може отримати компенсацію до 250 000 гривень залежно від ступеню травмування.     Який страховий внесок сплачувати щомісяця - 20, 50 чи 100 грн Ви обираєте самостійно.   Страховка дійсна по всьому світу 24 години на добу. Оформити її можна в будь-якому відділенні ПриватБанку в місті Вінниця та Вінницькій області чи онлайн - скориставшись системою Приват24.   Укласти договір страхового полісу та подбати у такий спосіб можна про усіх членів родини старших 1-го місяця.   Виплата допомоги за програмою «Захист на кожен день» відбувається протягом одного дня після настання нещасного випадку. З деталями можна ознайомитись на сайті ПриватБанку або запитати у спеціаліста, зайшовши у відділення.   Протягом 2016 року вінничани уклали 32 700 страхових договорів та отримали   3 876 140 грн страхових виплат.   Середня сума за фактом настання страхового випадку становить близько 3 000 грн.  Загалом за минулий рік до програми “Захист на кожен день”, яку здійснює партнер ПриватБанку компанія "Кредо",  долучилось 40 030 українців. Частина з них вже отримала виплати на загальну суму 109 138 306 грн.

Страховка дійсна по всьому світу 24 години на добу. Оформити її можна в будь-якому відділенні ПриватБанку в місті Вінниця та Вінницькій області чи онлайн - скориставшись системою Приват24.

Укласти договір страхового полісу та подбати у такий спосіб можна про усіх членів родини старших 1-го місяця.

Виплата допомоги за програмою «Захист на кожен день» відбувається протягом одного дня після настання нещасного випадку. З деталями можна ознайомитись на сайті ПриватБанку або запитати у спеціаліста, зайшовши у відділення.

Протягом 2016 року вінничани уклали 32 700 страхових договорів та отримали

3 876 140 грн страхових виплат.

Середня сума за фактом настання страхового випадку становить близько 3 000 грн.

Загалом за минулий рік до програми “Захист на кожен день”, яку здійснює партнер ПриватБанку компанія "Кредо", долучилось 40 030 українців. Частина з них вже отримала виплати на загальну суму 109 138 306 грн.



Переглядів: 3797
Поширень: 0