Зірки не сяють, а працюють над собою.

Олександр Онофрійчук - що не розкрито телепроектом?

Відомий на всю Україну рокер із Вінничини підкорив журі «Голосу країни», «Крим мюзік фест», виступав на розігріві у легендарних «Scorpions». Хтось називає його українським Фредді Мерк'юрі, інші, не проводячи аналогій, вступають до лав його фанів. Коли він співає, наче могутня сила музики протікає крізь нього. Втім, у житті Олександр дуже небагатослівний, скромний та стриманий. Він чоловік та батько. Окрім співу має чимало захоплень. Останнім часом змінив імідж і плідно працює над власним репертуаром.

Після проекту «Голос країни» Ви стали знаменитим. Зйомки, інтерв'ю, нові знайомства, зокрема із зірковими тренерами телепроекту. Які моменти із того періоду закарбувались у Вашій пам'яті? 

Це був доленосний, переламний період мого життя. Згадую ті дні завжди із теплом. Для мене то був безцінний досвід. Причому це стосується не лише вокалу. То була школа життя, дорослого життя шоу-бізнесу. І головне, що я завжди пам'ятатиму, це слова мого тренера Діани Арбеніної - "Саша, буде важко, але ти не здавайся". Так і роблю понині.

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

Далі, після «Голосу», Ви прославились перемогою на «Крим мюзік фест», а потім ми чуємо Вас на розігріві у «Scorpions». Як це відбувалось?

Одного разу ми із дружиною поїхали на концерт «Scorpions» до Києва. І там побачили, що перед виступом на сцені грала якась група. От ми і подумали - а чому я не можу бути на їх місці? Ми подали заявку, пройшли прослуховування. Так я і потрапив на одну сцену із легендами року. Враження не передати. Це зовсім інший організаційний рівень, масштаб підготовки, штат проекту. Такий досвід міняє світогляд, ти починаєш розуміти куди слід рухатись, що робити далі.

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

А зараз над якими проектами Ви працюєте?

Ще на «Голосі країни» і Пономарьов, і Скрипка наголошували на тому, що мені слід працювати над власним репертуаром, шукати свою пісню. Тож зараз я почав співпрацю із вінницьким музикантом, автором пісень Денисом Шинкевичем. Ми вже записали близько 10 композицій. Вони дещо відрізняються від пісень, які слухачі звикли чути у моєму виконанні. Якщо все складеться, то вже скоро вінничани зможуть їх почути.

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

Ви співаєте з дитинства, переважно Вас знають як рокера. Скажіть - де тату, пірсинг, довге волосся? Ви проти цього?

Я ніколи не робив тату, не проколював вуха, не відпускав довге волосся. Це все другорядне. Я просто люблю слухати і співати рок-музику. А останнім часом я взагалі чомусь переходжу на спортивний стиль. Це зручно і все. Відколи я став батьком, цей пунктик у плані гардеробу відіграє чималу роль. Тому наш улюблений сімейний магазин - це «Глорія Джинс». Там можна придбати зручні, стильні, якісні речі. А головне - це великий вибір дитячого одягу, адже гардероб сина оновлюється постійно, оскільки малий росте не по днях, а по годинах. Ми, щоправда, живемо далеко від «Мегамоллу», але якщо потрібно зробити суттєву домашню закупку, то ми завжди їдемо сюди. І вже коли переступаєш поріг ТРЦ, то так і знай - це щонайменше на півдня. Магазини одягу, техніка, продукти… Коли у тебе трирічна дитина, ти обов'язково на годинку затримуєшся у «Мегамоші».  «Мегамолл» наче Лас Вегас - тут втрачаєш лік часу. 

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

Коли Ви потрапили на проект «Голос країни» чи критикували тамтешні стилісти Ваш образ? Які поради стали для Вас цінними?

Коли ти публічна людина - до порад стилістів дослухатись необхідно. Усі зауваження та поради я сприймав покірно. Але була одна річ, яка дратувала мене найбільше - коли мені вирівнювали волосся. Я не міг сприйняти себе у такому образі. Я розумів, що так маю більш охайний вигляд, але я втрачав свою природність. Тож аби більше не вирішувати цю дилему, я просто підстригся.

Ви часто приймаєтє участь у зйомках на телебаченні, а це, як відомо, потребує певного гриму. Як Ви ставитесь до чоловічого макіяжу?

Абсолютно спокійно. Це робочі моменти. Я ж не роблю макіяж, коли іду гуляти із сином. А от якщо мене запросили на інтерв'ю і я знаю, що там будуть камери, то можу навіть запозичити щось із косметички дружини. Це там пудра якась, чи тонуючий засіб. Головне аби косметика була гарної якості, тоді вона майже непомітна на обличчі. Саме тому ми купуємо косметику у «BROCARD».

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

Ваша популярність не заважає вам жити звичайним життям?

Я завжди відкритий до спілкування зі своїми прихильниками. На щастя вінничани не втручаються у особисте. Ми з дружиною спокійно можемо прийти до «Мегамоллу», пограти у теніс чи більярд. До речі, я непоганий більярдист. Ще у дитинстві, коли займався вокалом, поруч був більярдний гурток. Тож я частенько бував там і дещо вмію.

Зірки у Мегамоллі: Олександр Онофрійчук та "Глорія Джинс"

Фото Ігоря Ілінзера, студія «Sunday».

ТРЦ Мегамолл, м.Вінниця, вул.600-річчя 17Е, (068)-750-70-50, megamoll.com.ua



Переглядів: 3964
Поширень: 0