Про свої досягнення і плани розповіли у компанії.

Рік тому, а саме третього квітня, на вінницькому ринку нерухомості з’явилася нова будівельна компанія «Династія».  Відразу два масштабні проекти почали втілювати у життя.  В мікрорайоні Вишенька зводять 12-поверховий житловий комплекс «Оскар» на дві секції, а неподалік Муніципального ринку будують житловий комплекс «Династія». Він також дванадцятиповерховий, але уже на п’ять секцій. У компанії розповіли чим жила їхня команда перший рік своєї роботи, та заінтригували новим масштабним проектом.

ЖК «Династія» і ЖК «Оскар» - мають усі дозвільні документи на будівництво.

Житловий комплекс «Оскар» стане справжньою окрасою мікрорайону Вишенька. Це 12-поверхова будівля,яка складається із двох секцій та має 176 квартир. Він розташований неподалік ТРЦ «Мегамолл» та гіперпаркету «Грош». Поруч є дитячі садочки і школа.  Будівництво у розпалі. 

-        Рік тому компанія розпочала будівництво двох житлових комплексів. Першим був «Оскар», а наступним «Династія».  Що стосується ЖК «Оскар» у нас на даний момент вже  побудована і здана в експлуатацію перша секція, під’єднані всі міські комунікації. У другій секції відбувається будівництво 12 поверху, -   розповідає керівник відділу маркетингу і реклами компанії «Династія» Інна Маламура.

Будівельна компанія «Династія» святкує першу річницю

Як запевняють у компанії на території житлового комплексу ще будуть облаштовані дитячий майданчик, території для відпочинку, парковка для автомобілів.

Інший житловий комплекс «Династія» розташований також у зручному місці по вул. Стрілецькій.  Комплекс вражає своїми масштабами, це 12-поверхова будівля на 5 секцій із 517 квартирами. Поруч є школа №30, два дитячі садочки, торгівельний центр, спортивний комплекс.

-        Перша секція цього житлового комплексу зараз на завершальному етапі  будівництва, у другій відбувається будівництво третього поверху і залито фундамент під третю секцію. Роботи ведуться активно і її зроблено досить багато, - запевняє Інна Маламура.

Будівельна компанія «Династія» святкує першу річницю

У компанії «Династія» наголошують, що їхнім клієнтам не варто турбуватися про дозвільні документи на будівництво. Запевняють, що у них з паперами все гаразд, і той, хто вирішив придбати у них житло, з легкістю може поцікавитися ними.

-        Коли людина приходить в компанію її цікавить чи добудується житло, чи має право взагалі забудовник будувати. Компанія «Династія» одна із небагатьох на даний час на ринку нерухомості, яка має усі дозвільні документи на будівництво, починаючи із декларації і містобудівних умов, експертиз. Кожен наш клієнт має право подивитися чи є ці документи в базах. Люди можуть переконатися, що ми є надійним забудовником, - наголошує керівник відділу продажу компанії «Династія» Ярослав Ткачук.

Будівельна компанія «Династія» святкує першу річницю

«Династія» - команда професіоналів яка має індивідуальний підхід до кожного свого клієнта.  Квартири можна придбати на початковому етапі будівництва. Також у компанії надають послуги із перепланування оселі, а ще працює відділ який вчасно і якісно зробить ремонт «під ключ».

- У нашій команді працюють лише професіонали,  люди які знають свою справу.  Вони відповідають за якість ремонту і максимально швидко і надійно виконують усі роботи. Варто відзначити, що ми є однією з небагатьох компаній з доступними цінами на житло. Практикуємо  індивідуальний підхід до кожного клієнта, - додав Ярослав Ткачук.

«Династія» - представник соціально відповідального бізнесу.

Компанія «Династія» молода, амбіційна і професійна команда яка стрімко набирає обертів на будівельному ринку міста Вінниці.  Окрім своєї діяльності вони займаються ще й благодійними справами.  Вони стали справжніми феями добра для вихованців Тульчинського обласного будинку інтернату, Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Вороновицького дитячого будинку та й загалом для людей які вкрай потребують допомоги.

- Коли бізнес є соціально активним і соціально відповідальним це великий приклад для населення. Благодійництво може мати великі масштаби за допомогою бізнесу. Колектив «Династія» завжди приєднується до наших акцій. Вони повністю відремонтували дитячу кімнату для дівчат сиріт у селі Сокиринці. Там були жахливі умови. Вони ж зробили капітальний ремонт. Діти буди просто в захваті. Я не можу сказати, чи такі роботи для компанії значні, чи ні, але для дітей - це будинок в якому вони будуть жити.  Допомагають онкохворим діткам. Я сподіваюся на подальшу співпрацю, мені приємно, що компанія розвивається і має бажання допомагати і робити добро. «Династія» - це ті друзі, яких ніколи не потрібно просити, вони завжди самі пропонують допомогу. А  на благодійному заході «Боже бережи Україну», який відбудеться днями, вони стали генеральним спонсором, - поділилася результатами співпраці  голова  Волонтерського Українського Руху Діана Мороз.

Будівельна компанія «Династія» святкує першу річницю

На досягнутому команда професіоналів компанії «Династія» зупинятися не збирається. Незабаром розпочнуть втілювати новий масштабний проект по вул. Стеценка. Чого очікувати вінничанам від нової будівлі, поки що тримають у секреті. Але обіцяють, що це буде ще один житловий комплекс, який стане справжньою окрасою для жителів Замостя. 

Будівельна компанія «Династія» святкує першу річницю

Більше інформації за посиланнями:

dunastia.com

https://www.facebook.com/dynastiacompany/



Переглядів: 5054
Поширень: 0