Мешканці Старого міста невдовзі зможуть оцінити зручності нових комунікацій. Наразі триває реконструкція мереж водовідведення та каналізації у цьому мікрорайоні. Вартість масштабного проекту понад 8 млн гривень. Значну частину цієї суми інвестував соціально відповідальний вінницький забудовник житлових комплексів «Європейський квартал» та  «Клубний дім».

Система побутових комунікацій одного з найстаріших мікрорайонів Вінниці давно вичерпала власний ресурс. Вона була розрахована на обслуговування  приватного сектору, а ось активна розбудова Вінниці та поява багатоквартирних будинків ставила під загрозу подальше функціонування мереж. Відтак, Вінницькою міською радою було прийнято рішення про їхню заміну. Житлові комплекси «Європейський квартал» та «Клубний дім» одразу вирішили долучитися до важливої і вкрай потрібної ініціативи. Майбутні житлові комплекси по вул.Покришкіна та вул.Костя Широцького – це сотні квартир та тисячі новоселів в сучасному якісному житлі. Обладнання, яке не виходить з ладу і не підводить в найбільш незручний момент – гарантія комфорту мешканців будинку. І зрештою це – запорука спокою мешканців всього Старого міста.  

ЖК «Європейський квартал» інвестує реконструкцію мереж

«Ми гарантуємо наших клієнтам затишок і безпеку, - пояснюють представники компанії-забудовника. – До того ж, ми дбаємо про розвиток Вінниці і завжди підтримуємо проекту, які сприяють її позитивним змінам».

ЖК «Європейський квартал» інвестує реконструкцію мереж

Варто додати, що реконструкція мереж – далеко не перша соціальна ініціатива компанії-забудовника. Раніше компанія вже інвестувала кошти у відновлення освітніх закладів, спортивних об’єктів та інших елементів інфраструктури міста.   



Переглядів: 4079
Поширень: 0