За останні декілька років місто надзвичайно змінилось. З’явилось більше відкритості, більше можливостей. Нові заклади та маленькі кав’ярні європейського типу, між якими прогулюються усміхнені люди, заполонили центр міста. А ось зовсім скоро у Вінниці на вас очікуватиме освітньо-розважальний заклад нового формату – інтерактивний музей науки. Засновники обіцяють відвідувачам абсолютно новий для них досвід проведення часу.

«Ми багато подорожували світом, спостерігали та вивчали новий досвід. Саме за кордоном помітили цікавий освітній формат – інтерактивний музей. Місце, де можна наочно побачити, як працюють закони природи, взяти участь у цікавих дослідах та торкнутись науки руками в прямому сенсі. Ми вирішили заснувати такий простір у нашому рідному місті» – кажуть засновники.

Торкнутись науки відтепер можна буде в новому освітньо-розважальному комплексі «Інтерактивний музей науки»

На більше ніж тисячі квадратних метрах площі музею розміщено 150 ексклюзивних, виготовлених власноруч експонатів, кожен з яких можна і потрібно торкатись руками. Кожну годину стартуватимуть екскурсії, де відвідувачам розкажуть, що саме за експонати представлені, як вони працюють та навіщо потрібні. На кожен день заплановані чотири наукові шоу.

Очевидно, що все, що є у музею, можна фотографувати. Більше того, найцікавіші експонати можна забрати з собою — замовити та отримати точну копію приладу, який зацікавив найбільше.

Торкнутись науки відтепер можна буде в новому освітньо-розважальному комплексі «Інтерактивний музей науки»

«Чому ми впевнені, що наш музей користуватиметься популярністю? По-перше, це надзвичайно цікаво та пізнавально – таку подачу науки ви ніколи не побачите у школі. Наша мета довести, що наука може бути захоплюючою та з елементами шоу. По-друге, бути освіченим та розумним в наш час просто необхідно, а як найкраще зацікавити дитину наукою, як не дати можливість поекспериментувати власноруч? Діти люблять пізнавати світ насправді, і ми даємо їм таку можливість. Будемо надзвичайно щасливі, якщо після відвідування нашого музею дитина захоче прочитати більше про те, що побачить у нас.

Торкнутись науки відтепер можна буде в новому освітньо-розважальному комплексі «Інтерактивний музей науки»

А по-третє, у Вінниці поки що немає подібного інтелектуально-розважального формату. Найближчий в Україні знаходиться у Києві. Окрім того, де ви проведете нестандартний день народження дитини, щоб він надовго запам’ятався? Клоуни у Макдональдсі? Це цікаво для трирічних. Для інших пропонуються звичайні ресторани та кафе. Ми ж кардинально інші. Цікаві дітям, підліткам та дорослим. Взагалі можемо розповідати довго, але наш музей потрібно побачити вживу. І найкраще – торкнутись руками!» – керуючий музею, Наталія Івахненко.

Після відвідування екскурсій відвідувачам пропонується перекусити в тематичному кафе, а також придбати цікаві інтелектуальні розвиваючі іграшки молодих українських та зарубіжних виробників, та книги.

Торкнутись науки відтепер можна буде в новому освітньо-розважальному комплексі «Інтерактивний музей науки»

Інтерактивний музей науки чекатиме вас за адресою м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 51, ТРЦ «Скайпарк», 3 поверх з 14 травня. Працюватиме з 10:00 до 21:00 без вихідних. Групову екскурсію або незабутній інтелектуальний день народження можна замовити прямо зараз на сайті www.science-museum.com.ua.



Переглядів: 6549
Поширень: 0