І в цьому році по традиції торговий комплекс відвідали пари, які брали шлюб в цей світлий день – День всіх закоханих!

«Магігранд» об’єднує серця!

Їх зустріла весела тамада, яка розважала їх цікавими конкурсами. Молодята танцювала свій перший сімейний танець під романтичні пісні у виконанні дуету «СВ», отримала по ящику шампанського «Магігранд».

В рамках проекту «Моє життя в червоному», на його відкриття відбулась церемонія взяття шлюбу закоханої пари Світлани та Сергія. Проект «Моє життя в червоному» - культурна подія в житті нашого міста. Він дає можливість кожному знайти своє місце в спектрі червоного і прийняти участь в психологічних дискусіях, вечорах «червоної музики», модних показах і елітних вечірках.

«Магігранд» об’єднує серця!

На святкове дійство було запрошено сімейні пари, які в минулому році відкривали торговий комплекс «Магігранд», вже прожили разом рік, їх привітала з ситцевим весіллям та подарували традиційні на першу річницю сімейного життя подарунки. На учасників святкового розіграшу чекала цікава програма та безліч подарунків, головний приз - путівка до Будапешту на двох. Свято проходило за участю туристичної компанії «Мер-ка-ба», кафе-кондитерської «Тет-а-тет», ресторану «Мак Дональдз», кондитерського дому «Вацак», компанії «Еверест» та бутіків «Спорт Лайф», «Кожаний стиль», «Альпарі».

«Магігранд» об’єднує серця!

«Магігранд» - без перебільшення можна назвати унікальним центром, який прикрасив своєю появою наше місто! Стильний інтер\'єр торгового комплексу, різноманітний вибір товарів і послуг стимулюють до покупок, а добре навчений персонал надасть Вам консультацію з будь-якого питання і допоможе зробити правильний вибір.


Переглядів: 6977
Поширень: 0