Відкриття відбудеться 8 червня о 13:00 у ТРЦ «Мегамолл». На всіх гостей магазину чекатиме атмосфера свята та приємні сюрпризи з розіграшами та ігристим вином. Кожен покупець отримає фірмовий подарунок та можливість виграти прикраси з діамантами та подарункові сертифікати.

Окрім того, на честь відкриття в магазині буде діяти знижка 50% на весь асортимент ювелірних виробів «KSD Aurum».

Мережа «KSD Aurum» це стрімко зростаюча мережа ювелірних магазинів, яку вже знають та люблять по всій Україні. На сьогодні до «KSD Aurum» належить більш ніж 40 магазинів і їх кількість стає дедалі більше. Мережу «KSD Aurum» відрізняє різноманіття вибору ювелірних виробів, що можливе через партнерство з різними ювелірними заводами та фабриками України. Прикраси із дорогоцінних металів у класичному стилі не залишать байдужими леді із витонченим смаком, а трендові коштовності підкорять серця сучасних жіночок. Для чоловіків є окрема мужня лінійка прикрас.

Окрему увагу заслуговує рівень обслуговування в магазинах. Продавці-консультанти допоможуть зробити вибір бажаної прикраси легким та приємним.

Асортимент мережі поєднує стільки різних стилыв та напрямків, що про нього не треба писати, а слід дивитись, тож приходьте на відкриття 8 червня о 13:00.

http://promo.aurum.in.ua/


Переглядів: 2990
Поширень: 0