8 червня у Вінниці відкрилося представництво ювелірної компанії «KSD Aurum», вже друге у місті. Гості заходу познайомилися з найкращими колекціями ювелірів України, серед яких як невеличкі фабрики так й найвідоміші заводи. Класичні моделі та модерн, традиційні золоті й срібні прикраси та ексклюзивні дизайнерські новинки, для тих, хто шукає щось особливе. Елегантність та експресія, стриманість стилю або  expensive-аксесуари, що підкреслять статус. Новий магазин «KSD Aurum» готовий задовольнити будь-яку примху клієнта.

Окремої уваги заслуговує висока кваліфікація консультантів. «Персонал, звісно, привітний, але ж то не єдина перевага. Враження, що консультанти мають просто експертні знання щодо технологій виробництва, матеріалів й тонкощів виконання. Крім того, вони й допоможуть підібрати прикрасу, порадять подарунок на будь-який бюджет і з урахуванням всіх побажань, ніяких складнощів у виборі та гарний настрій», - відзначають перші клієнти. До речі, серед гостей відкриття були помічені відомі українські дизайнери Олександр Очеретний та Наталія Горбонос. Серед асортименту «KSD Aurum» обидва експерти знайшли аксесуари, відповідні їх високим вимогам, та залишили магазин з новими прикрасами. Крім того, Олександр анонсував використання своєї покупки у майбутній колекції.

8 червня у Вінниці відкрилось друге представництво ювелірної компанії «KSD Aurum»

Звичайно ж, свято відкриття не було б святом без подарунків та фірмових солодощів, що чекали кожного покупця. Приємним бонусом першому покупцеві нового магазину стала перемога в розіграші золотої підвіски, а інші  щасливці отримали сертифікати на придбання ювелірних прикрас від «KSD Aurum».

8 червня у Вінниці відкрилось друге представництво ювелірної компанії «KSD Aurum»

Не варто сумувати тим, хто запізнився на урочисте відкриття. Цього літа компанія приготувала для клієнтів безліч програм та подарунків, в тому числі – знижки 50% на всі ювелірні вироби. Нещодавно почалась акція, головним призом якої є подорож до звабливої Іспанії. Окрім того щотижня покупці «KSD Aurum» мають можливість виграти сертифікати на SPA-процедури в одному з найкращих салонів міста: http://promo.aurum.in.ua/.

8 червня у Вінниці відкрилось друге представництво ювелірної компанії «KSD Aurum»

Бренд «KSD Aurum» давно відомий українським прихильникам краси,  втіленої у металі й камінні. Особливий підхід до формування колекцій, різноманітний дизайн та безліч напрямків, співробітництво з перевіреними виробниками – все це дозволяє кожному гостю магазинів компанії знайти гідний себе подарунок. Бренд не говорить, що таке краса, але показує, яка вона може бути.

8 червня у Вінниці відкрилось друге представництво ювелірної компанії «KSD Aurum»


Переглядів: 3083
Поширень: 0