ПриватБанк, його електронні комплекси та найпопулярніший в Україні цифровий банк Приват24 не зафіксували жодних хакерських атак або спроб втручання в роботу систем. Як повідомила прес-служба банку, онлайн-моніторинг безпеки ПриватБанку за останню добу не зафіксував нових загроз або сплеску активності з боку потенційних хакерів.

«Ми уважно стежимо за повідомленнями про можливі атаки або зломи банківських комплексів наших колег і в разі необхідності готові надати комплексну підтримку банкам і держкомпаніям, – зазначає прес-служба ПриватБанку. – Для наших програмних комплексів і систем на сьогодні не існує жодних хакерських загроз, багато в чому завдяки конфігурації систем і роботі департаменту електронної безпеки».

ПриватБанк радить клієнтам при отриманні підозрілих розсилок з вкладеннями або будь-яких підозрілих повідомлень, не піддаватися на провокації і ігнорувати дані розсилки. 

Також через можливі збої у мережах зв’язку фахівці банку попереджають про можливі тимчасові відключенні деяких терміналів самообслуговування, торгових терміналів чи банкоматів.



Переглядів: 3126
Поширень: 0