Дійсно хороша новина - ПриватБанк поновив видачу “Теплих кредитів”! Скористатись можливістю утеплити своє житло з березня встигли більше тисячі жителів Вінниччини, і договорів було оформлено майже на 20 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що ПриватБанк, долучившись до Державної програми з відшкодування витрат на утеплення житла, запропонував споживачам найвигідніші умови, максимально спростивши технологію видачі “Теплих кредитів”: оформити їх можна дистанційно, не звертаючись у відділення банку, без надання паперових документів і довідок. У серпні уряд виділив додатково 400 млн грн на фінансування програми.

Будь-який житель Вінниччини, кожне ОСББ/ЖБК нашого регіону ще має можливість отримати грошову компенсацію за утеплення, заміну котла чи вікна.

Гроші компенсуються в такому обсязі:

  • 20% від суми кредиту (але не більше 12 тис. грн) на придбання котлів на альтернативних видах палива (не газових/не електричних);
  • 35% від суми кредиту (але не більше 14 тис. грн) на придбання матеріалів для індивідуального утеплення житла (вікна, матеріали для утеплення стін тощо).

Розмір відшкодування може бути збільшеним, якщо споживач є субсидіантом.

Щоб скористатись програмою, покупець має розрахуватись карткою ПриватБанку за товар в магазині за допомогою сервісу "Оплата Частинами", - розказує Іван Мосійчук, керівник напрямку “Еквайринг” Вінницької філії ПриватБанку. - Далі в Приват24 він подає заявку на компенсацію, обравши в меню пункт ”Оплата частинами”, опцію “Теплі кредити” та вказує адресу встановлення обладнання, зазначає наявність чи відсутність субсидій і прикріплює рахунок-фактуру. Після підтвердження заявки, протягом 60 днів, компенсація перераховується на карту клієнта, по якій була здійснена покупка”.

Дізнатись про подробиці програми та отримати список магазинів-партнерів можна у працівників будь-якого із відділень ПриватБанку, в торговій точці, яка виступає партнером чи безкоштовно за телефонним номером 3700.



Переглядів: 3519
Поширень: 0