Майже 300 родин вінничан уже стали власниками квартир, а зовсім скоро будуть новоселами першого кільця унікального житлового комплексу АВАЛОН 5. Тим часом будівельна компанія вже розпочала роботу зі зведення чергової частини проекту. Яким буде друге кільце АВАЛОН 5? Чому, говорячи про цей житловий комплекс, ми так часто вживаємо слова «стильний» та «унікальний»? Про це і не тільки говоримо з творцями ЖК АВАЛОН 5.

Який він – вінницький АВАЛОН 5?

АВАЛОН 5 - житловий комплекс, який  розбудовується  в одному з найпривабливіших районів майже у центрі Вінниці - між вулицями Шевченка, Константиновича та Трамвайною (колишньою Революційною).

 Комфортно, модно, унікально! – у Вінниці в ЖК АВАЛОН 5 розпочато будівництво другого кільця

Напевно, навіть дуже прискіпливому песимісту важко знайти мінуси цієї локації, проте, плюси очевидні: спокійний «спальний» район, а до самого серця Вінниці, майдану Незалежності, громадським транспортом можна дістатися всього за 10 хвилин… А ще поблизу – магазини, банківські відділення, школи, університети, Палац дітей та юнацтва, Центральний парк та лісова зона. Тобто тут, апріорі, уже є чимало складових, які так необхідні для комфортного проживання, - зауважує керівник консультаційного центру ЖК Авалон 5, Максим Ніколюк – Переконаний, вдале місце розташування поряд із важливими інфраструктурними об’єктами оцінить кожна сучасна людина.

 Комфортно, модно, унікально! – у Вінниці в ЖК АВАЛОН 5 розпочато будівництво другого кільця

У чому полягає унікальність стилю АВАЛОН 5 у Вінниці?

Звичайно, тут є кілька факторів. Наш стиль, передусім, - це нове та максимально комфортне середовище для мешканців. По-перше - це сучасна архітектура (в жодному разі не заштампована та не стандартна!); по-друге - врахування усіх потреб жителя європейського міста: від зручних кладовок до свого – «авалонівського» - дитсадку, підземних паркінгів, внутрішніх двориків, спортивних і дитячих майданчиків, зелених зон та місць відпочинку для дорослих. Крім того, усі квартири АВАЛОН 5 (одно-, дво- та трикімнатні та чотирикімнатні в пентхаусі) відповідають новітнім європейським нормам енергоощадності. До речі, перший поверх (секції 9-поверхові) у всіх чотирнадцятьох секціях обох частин комплексу буде комерційним, але при цьому корисним, бо матиме продуктовий магазин, аптеку, СПА-салон, магазин техніки, кав’ярню тощо. Сподіваємося, що свіжий стиль АВАЛОН 5 привнесе приємні зміни і в життя вінничан, мешканців житлового комплексу.

 Комфортно, модно, унікально! – у Вінниці в ЖК АВАЛОН 5 розпочато будівництво другого кільця

«Ми будуємо вашу мрію»

У тому, що АВАЛОН 5 природно вписується у вінницький ландшафт, містяни вже переконалися, адже перше кільце житлового комплексу із 7-ми секцій уже зведено. Мешканці двох секцій навіть провели свої перші збори та обрали голову ОСББ.

Що зараз відбувається на будівельному майданчику?

Нині ми розпочали роботи з благоустрою території біля завершених секцій, також уже розчищено місце та викопано котлован для фундаменту другого кільця житлового комплексу, яке матиме оригінальні риси, - розповідає головний архітектор «Авалон Інк.» Дмитро Ярема.

 Комфортно, модно, унікально! – у Вінниці в ЖК АВАЛОН 5 розпочато будівництво другого кільця

Тобто ця частина АВАЛОН 5 відрізнятиметься від попередньої? Чим саме?

Інтригувати не буду: друге кільце від першого відрізняється дизайном! Коли наша компанія тільки прийшла працювати у Вінницю, ми вивчали історію міста, смаки та вподобання вінничан, аби житловий комплекс АВАЛОН 5 відповідав вимогам майбутніх мешканців. Власне, при зведенні першого кільця проекту побажання було максимально враховано. Ми прекрасно розуміємо, що сучасна людина все більше потребує відчуття, що її квартира (навіть у багатоповерхівці) - це власна та затишна домівка з неповторною родинною атмосферою. Тому перед кожним новим етапом будівництва проводимо дослідження, опитування та фокус-групи. Під час розробки планування другого кільця АВАЛОН 5 було взято до уваги мрії клієнтів, світовий досвід та новітні тенденції у будівельній сфері та творчі ідеї наших архітекторів. Так, у компанії навіть девіз народився: «Ми будуємо вашу мрію». У всіх квартирах другої частини комплексу, незалежно від кількості кімнат, буде встановлено великі панорамні вікна. Безумовно, це красиво, бо візуально збільшує розміри приміщення. А ще – дуже функціонально, тому що забезпечує максимальне використання денного світла. Кімнати, відповідно до бажань потенційних мешканців, матимуть квадратну форму, а балкони стануть витонченими та відкритими. Простір та елегантність, відсутність консервативних пережитків, - це головні риси другої частини АВАЛОН 5. Загалом, кільце виглядатиме дуже модним, - посміхається Дмитро, - а разом із першою частиною комплексу створюватиме органічний і унікальний ансамбль.

 Комфортно, модно, унікально! – у Вінниці в ЖК АВАЛОН 5 розпочато будівництво другого кільця

Як будується ваша квартира в АВАЛОН 5, можна побачити он-лайн

Вінницький АВАЛОН 5 – це п’ятий за ліком житловий комплекс, який будує в Україні львівська компанія. За словами керівника консультаційного центру компанії Максима Ніколюка, усі, кого зацікавили квартири в АВАЛОН 5, можуть спостерігати за процесом будівельний робіт буквально в режимі он-лайн.

На будівельному майданчику встановлено камери спостереження, - пояснює Максим, - і зображення транслюється на нашому сайті avalon-inc.com.ua. Якщо ж клієнт захоче, ми можемо провести й реальну екскурсію на будівництво - у нас немає секретів. Усіма подробицями та деталями щодо будівництва в АВАЛОН 5 ми готові поділитися із зацікавленими вінничанами. Крім того, наші менеджери завжди готові допомогти покупцям квартир в оформленні необхідної документації та здійснення платежів у банку.

Детальнішу інформацію про житловий комплекс АВАЛОН 5 можна отримати в консультаційному центрі за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 23 Б, ТЦ «Феріде Плаза», 2-й поверх та за телефонами +38(096)77 86 555; +38(063)77 60 555, а також на сайті avalon-inc.com.ua.

Замовник: ЖБК "АВАЛОН 5"
Дозвіл на виконання  будівельних робіт: ВН 083170802445 від 21.03.2017 року, виданий Департаментом ДАБІ України у Вінницькій області, адреса:вул.Театральна, 14.
Забудовник: ТОВ "ОБРА КОНСТРАКШН ГРУП". Ліцензія № 201 3035 529 від 03.04.2017, видана ДАБІ України.



Переглядів: 5954
Поширень: 0