Цікава новина від відомого провайдера телекомунікації – компанії «Еверест».

З 1 жовтня кожен абонент «Еверест»,  матиме змогу отримати 500грн просто за те, що він є абонентом! Детальніше про це мова йтиме нижче.

«Еверест» сьогодні є знаковим провайдером міста. Значна кількість вінничан користуються послугами саме цієї компанії.

Як повідомили у відділі маркетингу компанії «Еверест», ідея робити життя абонентів «Еверест™»зручнішим не нова. Вже тривалий час працює програма під назвою «Клуб Еверест», де чи не всі користувачі послуг провайдера можуть отримувати різноманітні знижки на товари та послуги, подарунки, сертифікати тощо2.

Як отримати гроші? - Проста інструкція:

Заходите на сайт www.everok.vn.ua та авторизуєтесь.

У розділі «Великий Розіграш Клубу Еверест»3 натискайте кнопку «Додати у кошик» та використайте 250 бонусів.

Чекайте на виграш.

Розіграш відбуватиметься в останній день кожного місяця о 15:00, онлайн. Серед тих, хто зареєструвався, програма вибере 70 переможців. Отримати свій виграш, абоненти зможуть в Центральному Інформаційному центрі «Еверест™» протягом місяця, звернувшись з паспортом і ідентифікаційним кодом до консультанта.

Незважаючи на те, що «Великий Розіграш Клубу Еверест»3 щойно розпочав роботу, у команди «Еверест™» амбітні плани. «В подальшому ми плануємо збільшити кількість призів, що додасть кожному гравцю шансів стати переможцем! Ми цінуємо своїх абонентів та хочемо зробити їх повсякденне життя яскравішим» - кажуть в «Еверест™».

Еверест™«роздає гроші»1 абонентам!

1 Під «роздає гроші» розуміється можливість отримати приз відповідно до умов правил розіграшу у правилах «Великому розіграші Клубу Еверест».

2 Детальніше про розмір знижок, співвідношення розміру знижок до звичайної ціни, перелік продукції, щодо якої надається знижка дивись на сайті everok.vn.ua та у партнерів “Клубу ”Еверест”. Відповідальність за надання знижки несуть партнери “Клубу ”Еверест”.Детальніше про отримання подарунків в Правила участі в Бонусній програмі ТОВ «ТРК «ЕВЕРЕСТ» на сайті www.everok.vn.ua

3 Згідно умов правил розіграшу « Великий Розіграш Клубу Еверест», затверджених наказом ТОВ «ТРК «ЕВЕРЕСТ» №34 ОД-Р від 22.09.2017 року та розпорядженням ФОП Мухомора О.М. №6 від 22.09.2017 року. Під 500 (п’ятсот) грн. розуміється грошовий приз в розмірі 621 (шістсот двадцять одна) гривня, 12 коп. Розмір призу вказаний з урахуванням всіх обов’язкових зборів та платежів передбачених чинним Податковим кодексом України, які повинні бути утримані з Учасника переможця. Детальніше на сайті www.everok.vn.ua



Переглядів: 4747
Поширень: 0