Мережа на честь свого Дня народження готова нагородити усіх своїх відданих покупців

Вже зовсім скоро улюблена торговельна мережа Вінниці та області «ГРОШ» святкуватиме двадцятиріччя. А це означає, що усіх нас очікує безліч акційних пропозицій, цікавих конкурсів, квестів і багато-багато інших щедрих приємностей. Усі ті численні акції та знижки, які й так постійно пропонує своїм покупцям "ГРОШ", доповняться новими сюрпризами. Адже тут люблять вінничан і знають як гідно віддячити за два десятиліття міцної та плідної дружби!

Гіпермаркет споживчих товарів «Грош» – це найновітніший заклад роздрібної торгівлі, який давно й назавжди здобув прихильність мешканців. За даними маркетингових досліджень, за кількістю покупців та магазинів - це безперечний лідер на ринку роздрібної торгівлі Вінниці та Вінницької області.

Саме тут запроваджуються усі найсучасніші технології реалізації продукції, успішно діє власне виробництво, пропонується лише якісний сервіс і виключно доступні ціни.

Магазин реалізує значний асортимент різнопланових товарів на будь-який смак. А якщо полюбляєте випічку, кулінарні вироби, італійську піцу, то мабуть вже й самі знаєте - тут вони найсмачніші!

Вінничани звикли, що у торгових залах мережі дотримується зручний і чіткий розподіл продукції по відділах. Кожен товар повністю доступний покупцям, а чемний та компетентний персонал готовий будь-якої миті допомогти та проконсультувати з приводу найвигіднішої покупки.

Мабуть, нині у це вже важко повірити, але історія нинішнього лідера у галузі роздрібної торгівлі Вінницької області - підприємства "Аргон" - починалась із маленького кіоску, що в середині 90-х років минулого століття розташувався на вулиці Чехова. Мешканці мікрорайону й досі пам'ятають, що торгували там здебільшого ласощами, пропонуючи покупцям досить великий, як на ті часи, асортимент кондитерських виробів і спецій.

«Грош» приготував для вінничан супер-сюрприз!

Та вже у грудні 1997 році почався розвиток мережі магазинів "Корона". Перший магазин такої оптово-роздрібної торгівлі відкрився на розі вулиць Порика та 600-річчя. Він був ще зовсім невеличким - торговельною площею близько 70 кв.м. Але швидко полюбився і запам'ятався вінничанам як кращий магазин у Вінниці з найбільшим асортиментом кондитерських виробів. Зовсім скоро невеликий магазинчик навіть не міг умістити всіх бажаючих покупців і черги вишикувались аж на вулицю.

У тому ж 1997 році відкрився ще один оптово-роздрібний магазин, цього разу по вулиці Чехова.

Якщо запитати у сучасного менеджменту компанії, вони підтвердять, що саме так і склалася добра традиція: щороку, під Новий рік відкривати новий магазин мережі. А мешканці тих вінницьких районів, а пізніше - навколишніх міст і містечок, підтвердять вони такій традиції лише радіють.

Отже у 1998 році "Аргон" відкрив одразу три магазини у Вінниці - на вулицях  Ширшова, Фрунзе та Козицького. У 1999 році в приміщенні за адресою - проспект Юності, 22 відкрився ще один оптово-роздрібний магазин.

Практично за два роки компанії вдалося створити те, про що конкуренти могли лише мріяти - власну розвинуту та життєздатну роздрібну мережу. Втім, на самому лише кількісному зростанні у компанії зупинятися не збиралися. Від самого початку тут зробили ставку на підвищенні якості послуг, товарів і обслуговування. З року в рік удосконалюється асортиментна політика мережі, торговельні й управлінські бізнес-процеси, методики навчання та стимулювання персоналу.

Досить швидко це підказало ідею залишити в минулому старі традиції торгівлі та розробити концепцію тоді ще зовсім нових для Вінниці великих магазинів самообслуговування. І вже у листопаді 2001 року компанія «Аргон» реконструює оптово-роздрібний магазин на проспекті Юності та відкриває перший у місті супермаркет самообслуговування з торговельною площею у 350 кв.м. У 2002 році, під самісінький Новий рік, мов велетенський казковий подарунок усьому місту в торговельному комплексі «Бастилія» відрився ще один супермаркет самообслуговування - площею вже 600 кв.м. До речі, через якихось два роки площа цього "торгового велетня" зросла до 1200 кв.м.

Точну дату появи у Вінниці першого гіпермаркету «Грош», торговельна площа якого перевищила вражаючі 3000 кв.м., ми теж знаємо абсолютно точно. Він відкрив свої двері для перших покупців 25 грудня 2003 року. Експерти ринку торгівлі в один голос відзначають, що ця подія стала знаковою не тільки для самого підприємства, але й для всього ринку роздрібної торгівлі регіону. Адже магазинів такого формату у Вінницькій області досі не було.

Наприкінці жовтня 2005 року відкрився новий супермаркет "Корона" у районному центрі Хмільник - перший магазин такого формату у Вінницькій області взагалі. А у 2007 році відкрились ще два нових магазини у Вінниці: "Корона" по вулиці Карла Маркса та "К-маркет" по вулиці Стеценка. Два нових магазини "Корона" - у місті Калинівка та у Вінниці по провулку Карла Маркса - приніс 2008 рік. Наступного року супермаркет "Корона" з'явився й у Козятині.

Загалом, 2009 рік для компанії був особливо знаменним - адже вона розпочала реалізацію товарів під власними торговими марками. Нині це добре знані та популярні серед вінничан - "Пан Економ", "Подільська Марка" та "Подільський Торт". Усі вони – безумовний символ якості, який із жодною іншою торговою маркою аж ніяк не сплутаєш.

Ще одна надзвичайно приємна і для самої компанії, і для всіх вінничан подія відбулася через три роки. 11.11.2011 р., рівно об 11.00, у самому "серці" Вишеньки, на розі вулиць 600-річчя та Келецької, відкрив свої двері новий гіпермаркет "Грош".

Під час планування та створення магазину, позиція керівництва "Аргону" була принциповою - новий "Грош" має стати найсучаснішим закладом роздрібної торгівлі, в якому поєднувалися б прогресивні технології реалізації товарів, в т.ч. власного виробництва, сучасного сервісу та додаткових послуг. Задум втілився у життя у повній мірі - магазин, який працює в форматі класичного гіпермаркету та пропонує покупцям найширший асортимент продовольчих та промислових товарів за найпривабливішими цінами, здобув просто таки шалену популярність.

Від самого початку туди почали їздити на закупівлю не лише мешканці Вишеньки, але й прилеглих мікрорайонів, і навіть центру міста. Особливою спокусою стала продукція власної пекарні магазину.

Потужні цехи та відділи власного виробництва гіпермаркету "Грош-600-річчя" оснащені надсучасним високотехнологічним обладнанням провідних європейських та вітчизняних компаній. А асортимент продукції пекарні й досі може задовольнити будь-які смаки. Та й справді, хіба ж не чудово, що мешканці Вишеньки, Сло'вянки, Поділля та інших районів міста в будь-який час зможуть поласувати свіжою запашною випічкою, яка вже давно прийшлась до смаку покупцям першого "Гроша", що на Чехова.

Зазначимо, що політика усіх магазинів мережі - це завжди поєднання широкого вибору якісних товарів за помірними цінами! І стосується це не тільки акційних пропозицій - хоча їх завжди багато й на будь-який смак, але й всього асортименту. А він налічує понад 40 тисяч найменувань продуктів харчування та супутніх товарів.

Протягом всіх двадцяти років свого існування компанія «Аргон» постійно удосконалює та розвиває стандарти своєї роботи. Нині супермаркети «Корона», «К-маркет» та «Грош» - відома і популярна мережа магазинів для сімейних закупівель, до складу якої входить 12 магазинів.

Чесність і точність у роботі з партнерами та клієнтами, постійний і високоліквідний асортимент, а також гнучка система знижок і послуг - основні принципи роботи підприємства. Регулярно стартують різноманітні акції, коли значна кількість популярних товарів продається зі знижками, що робить процес покупок ще більш приємним.

До речі, саме час ще раз нагадати, що на честь своєї двадцятої річниці "Грош" зобов'язався зробити для всіх вінничан небачений досі подарунок. Акція, що затьмарить найсміливіші ваші очікування, почнеться зовсім скоро. Слідкуйте за публікаціями!


Переглядів: 5942
Поширень: 0