Мальтійський регулятор у сфері азартних ігор MGA вирішив протестувати можливість впровадження криптовалюти в онлайн-гемблінг, перш ніж дозволити своїм операторам вільно використовувати Біткоін. Для цієї мети буде використана фіктивна е-валюта.

Для реалізації проекту мальтійський регулятор вже заручився підтримкою компанії Pricewaterhouse Coopers, а також державного управління фінансів, центрального мальтійського банку та групи аналізу фінансової розвідки. Про це повідомив голова MGA Джозеф Кушіері.

Основна мета даного проекту – запустити криптовалюту у повністю контрольованому середовищі, щоб в ході тестування виявити всі можливі загрози і ризики, якщо такі з'являться, впровадження електронної валюти в онлайн-гемблінг. Spill det beste kasinoet på nettet. Під час проведення тесту ліцензовані гемблінг-оператори не зможуть використовувати у своїй діяльності справжню криптовалюту.

Поки не відома точна дата закінчення проекту по тестуванню поведінки е-валюти в середовищі онлайн-ігор.

Відзначимо, що не так давно в Макао, навпаки, були повністю заборонені фінансові операції з використанням токенів і будь-яких інших відомих криптовалют. Таке рішення було представлено місцевою грошово-кредитною організацією. Втім, варто зауважити, що таке обмеження стосується виключно підприємств. Причиною для такого рішення стало побоювання, що під час таких угод можуть відмиватися грошові кошти, а також фінансування терористичних акцій і організацій. По своїй суті, електронна валюта зовсім не підконтрольна нагляду державними інстанціями, і тому являє собою деяку небезпеку. Не кажучи вже про те, що вона не належить до законних платіжних інструментів.


Переглядів: 2714
Поширень: 0