Вже незабаром у Немирові неподалік Вінниці відкриється новий завод компанії Fujikura - світового лідера у виробництві кабельної продукції для провідних автомобільних брендів. Працюючи два роки у Львові, компанія продемонструвала високі корпоративні стандарти, завдяки яким майже 3 тисячі працівників отримують не лише гідну оплату праці, що є однією з найвищих в регіоні, а й всі необхідні соціальні гарантії та бонуси.

Ще 450-500 людей зможуть приєднатися до великої команди Fujikura у Немирові неподалік Вінниці. Серед них і родина Ткаченків, яка приїхала на стажування у місто Лева.

«Ми працювали до того в Києві, але хотілось ближче до дому, - каже Феофанія Ткаченко, яка разом з чоловіком і сином стажується на заводі Fujikura у Львові, - І коли наш син Віталій у липні поїхав стажуватися до Львова, з часом наважилися й ми. І не шкодуємо:  зустріли нас дуже гарно, квитки за переїзд оплатили, в готелі поселили. І от вже тиждень ми вчимося, думаю, через два-три місяці або й швидше, повернемось працювати вже в Немирів, додому».

Fujikura відкриває завод у Немирові та запрошує вінничан на стажування до Львова

Плюси такого кроку очевидні: адже саме тут, на львівському заводі, готують кадровий потенціал для нового, вінницького. Люди, що приїхали спробувати себе у Львові, отримують оплачуване стажування, безкоштовне житло і транспорт, пільгове харчування та гарантоване працевлаштування на новому заводі біля Вінниці.

Fujikura відкриває завод у Немирові та запрошує вінничан на стажування до Львова

Та й умови праці там нічим не відрізнятимуться від львівських – адже на кожному своєму підприємстві Fujikura запроваджує однакові стандарти. А це означає, що працівників чекає і високооплачувана робота з перспективою кар’єрного росту, і соціальні гарантії та пільги, і різноманітні цікаві події. На заводах Fujikura разом відзначають корпоративні свята, проводять пізнавальні виїзні екскурсії для працівників, організовують цікаві заходи соціального спрямування, такі, як благодійний забіг «Щасливий кілометр», що проходить кожного вересня у Львові на підтримку Львівської обласної клінічної дитячої лікарні ОХМАТДИТ.

Fujikura відкриває завод у Немирові та запрошує вінничан на стажування до Львова

Робота у компанії не обмежується звичайними обов’язками, вона стає частиною життя, допомагає розширити коло спілкування, знайти нових друзів та отримати досвід, який допоможе зростати особистісно і професійно. Тож родина Ткаченків та компанія Fujikura запрошують: обирайте стажування з гарантованим працевлаштуванням, навчайтесь та працюйте в Україні у компанії  світового рівня. Щоб дізнатися більше, зателефонуйте безкоштовно за номером 0 800 306 340. Або звертайтеся в Центр зайнятості – приходьте за адресою м. Немирів, вул. Леніна, 93.

Fujikura відкриває завод у Немирові та запрошує вінничан на стажування до Львова


Переглядів: 15416
Поширень: 0