Цієї суботи у нашому місті відбудеться непересічна подія – у готелі «Поділля» (вул. Пушкіна, 4), що у самому центрі міста, зберуться всі ті, хто не уявляє свого життя без мобільного додатку Instagram, який встановлено у 6,5 мільйонів українців, щоб обговорити секрети та прийоми роботи і розваг в соціальній мережі Instagram. Instagram DAY у Вінниці відбудеться вперше! 

 На всіх зацікавлених чекають лекції, практика, майстер-класи, воркшоп, інсайти від підприємців та блогерів, зустріч з топовими Інтстаграмерами, розповіді про  продакт плейсмент, про контент та роботу з підписниками, про автоматизацію в Instagram, тощо. Відомі спікери піднімуть теми про виведення бренду на національну впізнаваність та як отримати реального клієнта з Instagram.

Люди з картинки: 2 грудня у Вінниці вперше відбудеться InstaDAY

Ця подія охопить найширші кола: від блогерів-початківців, блогерів з ім'ям, локальних бізнесів, онлайн та оффлайн бізнесів, до торгових марок та брендів з національними амбіціями. У програмі дня: секрети від блогерів, діалоги з експертами, розповіді про створення контенту та роботу з ним. А ще: BOOST по білому – тільки легальні методи росту для Instagram акаунту. Та ще багато всього необхідного для майбутніх блогерів, бізнесів, що вже працюють або планують працювати з Instagram!

Люди з картинки: 2 грудня у Вінниці вперше відбудеться InstaDAY

На заході відбудуться: майстер-клас від блогера Альони Гнап, кейси для бізнесу від ТМ «HiLLARY», майстер-клас по обробці фото та налаштуванню платної реклами в Інстаграмі. Також спікери зроблять доповіді на теми: «Вихід зі своїм брендом на національний рівень через  Instagram», «З онлайну в оффлайн», «Таргетована реклама в Instragram». 

Люди з картинки: 2 грудня у Вінниці вперше відбудеться InstaDAY

InstaDAY – це 8 годин контенту (цілий день інформації та досвіду від практиків галузі!), 150 учасників заходу (неперевершені можливості нових знайомств у галузі та новий інста-чат), 5 спікерів (майстер-класи та доповіді) і 200 000 підписників (це щоденна аудиторія спікерів та експертів InstaDAY).
Більше подробиць за телефоном 0637000340 і на сайті події.

Люди з картинки: 2 грудня у Вінниці вперше відбудеться InstaDAY

Щоб зареєструватись на подію потрібно заповнити форму.

Вартість квитків на захід: 

  • VIP – 1 ряд (в ціну входить дегустація вин та гастрономії від WineTime) – 1000 грн; 
  • Gold – 2-5 ряд (в ціну входить дегустація вин та гастрономії від WineTime) – 750 грн
  • Standart – 6-13 ряд – 550 грн.



Переглядів: 2200
Поширень: 0