Дід Мороза у нас знають і люблять усі. Але подарунки щороку все ж доводиться купувати нам з вами. Якщо вам випала честь у цьому році побути добрим чарівником, мережа магазинів MOYO.ua підготувала для вас невелику шпаргалку, за допомогою якої вибір новорічних подарунків стане значно легше.

Подарунки дітям

Дивіться, що готова запропонувати мережа магазинів MOYO.ua для дітей. І навіть якщо дітки весь рік вели себе не кращим чином, можливо, правильний подарунок зможе повернути їх "на світлу сторону сили" :)

Кишенькова колонка - від 67 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Всього 67 гривень і у дитини буде персональний динамік для його телефону. Колонка виконана у вигляді брелоків різного дизайну, так що підійде як для хлопчиків, так і для дівчаток.

Купити колонку

Набори для дослідів - від 102 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Наука може захопити будь-якого, головне - правильний підхід. Влаштуйте з дитиною справжнє виверження вулкана або розкрийте секрети фокусників. Тим більше, що ціни на наукові набори в MOYO.ua більш ніж доступні і стартують усього від 102 грн.

Купити набори для дослідів

3D-ручка - 1499 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Якщо ще 20 років в моді була ручка, що пише кількома кольорами, то сучасні діти за допомогою ручки вже можуть "малювати" об'ємні предмети з пластика. Для дорослих розроблений широкий асортимент 3D-ручок, а для дітей підійде спеціальний набір 3Doodler.

Купити 3D-ручку 3Doodler

Подарунки чоловіку

Догодити чоловікові досить легко - достатньо знати, чим він захоплюється, і зробити тематичний подарунок. Але і тут може бути багато підводних каменів, оскільки потрібно хоч трохи розбиратися в темі. Тому, щоб не прогадати, пропонуємо на вибір варіанти універсальних подарунків, які підійдуть будь-якому чоловіку.

Ніж-мультитул - від 230 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Універсальний і вкрай корисний подарунок. Навіть якщо виявиться, що у нього вже є один мультитул, другий 100% зайвим не буде. Стане в нагоді в машині або на дачі.

Купити ніж-мультитул

Ліхтарик - від 249 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Ліхтарик, як і ніж, чоловікові знадобиться завжди. Це корисний предмет, який оцінить і рибалка, і велосипедист, і офісний працівник.

Купити ліхтарик

Набір інструментів - від 311 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

"Чарівний чемоданчик", в якому знайдеться викрутка, молоток і плоскогубці повинен бути у кожного чоловіка. І навіть якщо у нього вже є один - можна подарувати такий, в якому будуть предмети, яких немає в першому. Так що подарунок у будь-якому випадку буде корисний і затребуваний.

Купити набір інструментів

Подарунки для жінок

Скільки людей - стільки й думок, скільки жінок - стільки і невизначеностей. Але все ж є речі, які будь-якій жінці буде приємно отримати в подарунок. І ось деякі з них.

Домашній сад - від 1 341 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Мініатюрний домашній сад - це розумна система, яка дозволяє вирощувати кілька рослин одночасно. Завдяки гідропонній установці зростання рослин відбувається в рази швидше, ніж в звичайному грунті. Так що навіть взимку у господині будуть рости на підвіконні пряні трави, полуниця, м'ята або що вона сама захоче виростити.

Купити домашній сад

Робот-пилосос - від 2399 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Навіть найсильніша жінка не відмовиться від допомоги в прибиранні будинку. Робот-пилосос - ідеальний кандидат на роль помічника. Він завжди підтримає підлогу в чистоті і вельми невибагливий в догляді - йому потрібна лише розетка і іноді чистка внутрішнього контейнера.

Купити робот-пилосос

Фітнес-браслет - від 605 грн

 Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Фітнес-браслет - універсальна річ, що поєднує в собі безліч корисних опцій. Сьогодні такий браслет може включати в себе і годинник, і розумний будильник, і контролер здоров'я. Крім того, він дозволяє не пропустити жодного дзвінка, навіть якщо телефон знаходиться на беззвучному режимі.

Купити фітнес-браслет

Універсальні подарунки

Портативний акумулятор - від 59 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

Портативний акумулятор - найуніверсальніший подарунок. Він буде корисний всім, у кого є мобільний телефон та інша кишенькова електроніка. Найдешевші моделі акумуляторів в MOYO.ua продаються за 59 грн.

Купити портативний акумулятор

Нітрат-тестер - від 2400 грн

Що робити, якщо Дід Мороз - це ви?

З огляду на, що якість продуктів в Україні практично не контролюється, а харчові отруєння стали мало не нормою, дуже затребуваним подарунком може стати портативний нітрат-тестер. Базові моделі можна придбати від 2400 грн, а просунуті, з вбудованим дозиметром і вимірником жорсткості води, обійдуться вже в 4260 грн.

Купити нітрат-тестер

Не знайшли нічого на подарунок? Тоді вирушайте на MOYO.ua і обирайте найкраще з більш ніж 100 000 товарів, які можна придбати з доставкою або замовити до найближчого роздрібного магазину мережі.


Переглядів: 3055
Поширень: 0