Купівля квартири в Києві надзвичайно відповідальний вчинок, який потребує серйозного підходу та не квапливості. В даній статті ви знайдете корисні поради, які допоможуть в купівлі квартири.

Вигідна купівля квартири в Києві з 100realty.ua

Дешево, але без ремонту

Так склалося, що дешевші варіанти квартир розташовані на Лівому березі. Є варіант знайти квартиру за 20 000 доларів, проте стан квартири буде досить поганим. Такі пропозиції надзвичайно популярні серед покупців, але перед купівлею варто прорахувати скільки коштуватиме доведення квартири до ладу. Відвідавши сайт https://100realty.ua/ можливо побачити усі цікаві варіанти квартир не тільки у Києві,  а й в області. Також за даним посиланням можливо розмістити і власне оголошення продажу квартири.

Купівля smart-квартири

Тільки функціональний простір – такий девіз міні квартир. Площа такого помешкання зазвичай 18 м2 та рідко коли досягає до 30м2. Ринок нерухомості вміщує багато пропозицій на квартири такого типу. Це досить легко пояснюється, однокімнатні квартири площею 18м2 продаються за ціною більше 350 тисяч, невелика плата за комунальні послуги, не великі ремонтні затрати, збереження комфорту у невеличкому просторі.

Звичайно, переваги такого помешкання очевидні, але не для кожного підходить розмір житла. Якщо наважились на купівлю smart-квартири, перш за все необхідно дізнатися чи належить вона до жилого фонду. Якщо ж квартира належить до не жилого фонду, то прописатися у ній буде неможливо та й комунальні платежі будуть досить високими.

Як вигiдно купити квартиру в Києві? - Допоможе 100realty.ua

Передмістя – чудова альтернатива

Передмістя вже давно прикувало зацікавлені погляди забудовників. Область передмістя протягується на 15 кілометрів. Велика кількість житлових комплексів будуються саме у передмісті або у ближніх селах. За оцінкою експертів, ціна на нерухомість у передмісті на 20% менша, ніж у Києві. Це дає досить хорошу можливість придбати гарну квартиру за оптимальною ціною.

Квартира у недобудованому домі

Продаж квартир у житлових комплексах розпочинається задовго до моменту здачі будівлі в експлуатацію. Звісно ж ціна на таке помешкання значно дешевша. Проте існує ризик і він полягає у сплаті першого внеску, адже забудовники не завжди виконують взяті на себе зобов’язання. Для унеможливлення виникнення ризиків варто перевірити об’єкт та забудовника, його історію та вже збудовані будівлі.

Портал столичної нерухомості "100realty" - корисний та зручний помічник для купівлі та оренди квартир. Всі актуальні пропозиції по оренді квартир можете переглянути на сторінці https://100realty.ua/realty_search/apartment/rent.



Переглядів: 3841
Поширень: 0