У Вінницькій філії ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" 12 лютого відбувся ярмарок вакансій. Захід пройшов за сприяння Правобережного районного центру зайнятості міста Вінниці. До філії завітали представники роботодавців, щоб ознайомити співробітників регіональної дирекції, які потрапляють під скорочення, із наявними можливостями щодо подальшого працевлаштування.

Пропонували роботу інженерам, бухгалтерам, водіям, операторам телекомунікаційних послуг та монтажникам. Шукали також розпорядників клубів, а ще консультували, як перекваліфікуватися, наприклад, журналістам, аби розпочати кар’єру в страховій сфері.

Ярмарок вакансій відбувся у Вінницькій філії Суспільного

Працівники, які відвідали ярмарок, цікавилися запропонованими вакансіями, спілкувалися із представниками роботодавців, залишали резюме, збирали інформаційні буклети та візитівки.

"Ми зацікавлені, щоб люди, які отримали повідомлення про скорочення, якомога швидше знайшли нову роботу. Організований у стінах філії ярмарок вакансій – це додаткова можливість працевлаштуватися. Є вакансії, що підходять, саме тим працівникам, чиї посади потрапили під скорочення. Проте невелика частина працівників філії вирішила скористатися шансом знайти роботу", – розповів менеджер філії Тарас Тарануха.

Нагадаємо, ярмарки вакансій – один із семи кроків, запропонованих правлінням ПАТ "НСТУ" для мінімізації негативних наслідків скорочення у компанії. Окрім ярмарків вакансій для працівників працює "гаряча лінія" з юридичних консультацій, здійснюється виплата двох посадових окладів при звільненні у лютому за угодою сторін, також працівникам у лютому і березні надають один на тиждень додатковий оплачуваний вихідний для пошуку роботи та пропонують усі наявні у ПАТ "НСТУ" (центральній дирекції та філіях) вакантні посади.



Переглядів: 2516
Поширень: 0